Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. December 27. 15:45, csütörtök | Helyi

Tervezzünk tokot Huaweire

Tervezzünk tokot Huaweire

Egyre nagyobb teret nyernek az újabbnál újabb telefonmárkák, amik vagy megérettek a hírnévre, mint a Huawei, vagy pedig eltűnnek a süllyesztőben, mint sok más márka.

Fontos tudni, hogy a Huawei, mint márka magában foglalja a Honort is, így, ha valaki ilyen tokot keresne, akkor a Huawei telefontokok között érdemes bogarásznia. Mivel egy rendkívül elterjedt és népszerű márkáról beszélünk, így nem meglepő, hogy a kínálat rendkívül gazdag, legyen szó okostelefonról vagy akár tabletről.

Ha a Pitbullcase oldalról rendelünk, válasszuk ki a telefonunk típusát, majd, ha rákattintottunk, akkor elénk tárul az összes lehetséges tok. Itt is két választásunk van, eldönthetjük, hogy választunk a webáruházból a kész tokok közül, vagy pedig tervezünk egyet magunknak. Amennyiben inkább a webáruházból választanánk, akkor kicsit szélesebb a kör, hogy milyen típusok közül szemezgethetünk. Rendelkezésünkre állnak a szilikon tokok, a kemény, merev hátlapok, illetve a többféle irányból nyíló flipes tokok, amik egyben kitámasztóval is rendelkeznek. Ezeken felül ott vannak még az ütésálló darabok is, amik inkább robosztus, férfias benyomást keltenek. Sőt, a webáruházban számos egyéb tartozékot is rendelhetünk a telefonhoz, mint például adatkábelt, üvegfóliát, de akár PopSocket telefontartó – kitámasztót is.

Amennyiben a tervezés a fő cél, akkor a szilikontokon kívül lehet még merev hátlapban, flipes bőrtokban, vagy ugyanilyen műanyag tokban is gondolkozni. Attól függően, hogy a telefon mennyire van kímélve, érdemes más és más tok típust választani, hiszen a merev tok például hamar törik, bár az egyik legdekoratívabb darab. A szilikon jól véd a sérülésektől, a flipes pedig a sérüléseken kívül a portól és a karcolódásoktól is óvja a készüléket.

A telefontok tervezése előtt mindenképp érdemes kiválasztanunk, hogy milyen Huawei típus az, amire a tokot vásárolnánk. Ha ez megvan, akkor már csak fel kell tölteni a kiválasztott képet, majd azt jól elhelyezni a tokon. Ez azt jelenti, hogy semmilyen nagyon fontos részlet ne legyen a kameranyílásnál, hiszen az kivágásra kerül. Ugyanez igaz a kezelő gombokra, sőt a szélekre is. Ha kész vagyunk, akkor játszhatunk a színekkel, effektekkel dobhatjuk fel a munkánkat, sőt akár felirattal vagy emojikkal is üzenhetünk a tulajdonosnak.

Ha kész, már csak meg kell rendelnünk. Fizetni tudunk előre utalással, vagy utánvéttel is, szállítás tekintetében pedig az ajánlott elsőbbségi áll rendelkezésünkre, míg utánvétnél inkább a GLS-t preferálják.

Nagyon fontos tudni, hogy úgy rendeljünk, hogy ha meggondolnánk magunkat, akkor a legyártás előtt kell jelezni ezt a szándékot, mivel gyártás után nem illet meg minket a 14 napos elállási jog, hiszen a tok a mi ízlésünk szerint készül, tehát nem eladható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.