Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. November 11. 13:50, hétfő | Bulvár

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezésében, a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

„Déjà vu érzésem van, 55 évvel ezelőtt itt debütáltam. Itt születtem. Borzasztó az én számból hallani, de igaz. A revü a háború után velem született… Elképesztő, szinte már fizikailag lehetetlen produkciók várják a nézőket. Ezt látva nem is tudom, hogy szeretnék-e ebben a korban élni, pályakezdő lenni, mert olyan nagy a kihívás, nem bírnám a tempót” – mondta Medveczky Ilona, aki azt is elárulta, már nem tér vissza, sőt, műtét is vár rá.

"Hála Istennek, hogy itt a kísérőm. Rá támaszkodhatok egész este. Rettenetesen hiányzik a színpad, hiányzik az az energia, de már nem térek vissza… Amúgy egy darab fém van a csuklómban és 15 centis csavar a vállamban. Alig tudom felemelni a kezemet. Fájdalmas, sajnos, emiatt hamarosan újabb műtét vár rám” – mondta Medveczky Ilona.

Forrás: life.hu, origo.hu

Kép: Polyák Attila/Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.