Városlista
2019. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2010. Január 26. 06:30, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Többször hazaküldte a sakkmestert - elbocsátják a kórházból

Többször hazaküldte a sakkmestert - elbocsátják a kórházból

Elbocsátja a Kanizsai Dorottya Kórház azt az orvost, aki többször is hazaküldte a magas lázzal küzdő nemzetközi sakkmestert. Bagonyai Attila később meghalt az intenzív osztályon.

A doktortól, akit korábban már felfüggesztettek állásából, közös megegyezéssel válik meg az intézmény. Bár a belső vizsgálat szerint szakmai hibát nem vétett az orvos, kioktató hangnemben küldte vissza a beteget háziorvosához, ami a bizottságot vezető orvos szerint elfogadhatatlan.

A sakkmester édesanyja azt mondta: fiát 40 fokos láza ellenére két nap alatt kétszer küldték haza a sürgősségi osztályról. Csak harmadjára tartották bent, de akkorra már nagyon rossz volt az állapota.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 26. 18:08, vasárnap | Belföld

Halállal végződött a temetői gázolás

Temetőben gázolt el egy idős asszonyt egy férfi, a rendőrség vádemelést javasol ellene, miután az asszony belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

2019. Május 26. 17:00, vasárnap | Belföld

A nagyszülői gyedről kezdenek tárgyalni a képviselők

Az Országgyűlés hétfőtől kéthetes üléssel folytatja munkáját. A képviselők hétfőn a kormány tagjait interpellálják, majd kedden a nagyszülői gyed bevezetéséről kezdenek tárgyalni.

2019. Május 26. 17:00, vasárnap | Belföld

Szivárgott a szén-monoxid Budapesten két házban is

Zuglóba és Ferencvárosba is riasztották a tűzoltókat – írja a katasztrófavédelem.

2019. Május 26. 16:44, vasárnap | Belföld

Haláltánc, Péterfy Bori & Love Band, Lampionos felvonulás a Pestisűző Fesztiválon

Péterfy Bori & Love Band, PASO- és ColorStar-koncert, lampionos felvonulás, hajóverseny, de számos hátborzongató program is várja a közönséget a Szentendrei Pestisűző Fesztiválon június 15-én és 16-án.