Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 23. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless napozott az idősödő modell

Topless napozott az idősödő modell

Stephanie Seymour ugyan már régen nem a kevés ruhában való pózolásból él, de még mindig nem okoz neki gondot, ha nyilvánosan kell meztelenkednie.

Az elmúlt években egyvalamit szokhattunk meg Stephanie Seymourtól, ha nyaral. Vagy a külsejével, vagy a fiával való furcsa kapcsolata miatt, de mindenképp feltűnést kelt. Ez mostani vakációján sincs máshogyan. A negyvenkét esztendős egykori modell ugyanis topless élvezte a napsugarakat St. Barts szigetén, amivel alaposan felbolygatta a Karib-tengeri paradicsom életét, mivel az összes, fényképezni képes férfi azonnal ellepte a Stephanie szállásául szolgáló luxus apartman környékét. A legszerencsésebbek pedig meg is örökíthették a félmeztelen szépséget.

Axl Rose egykori múzsája persze nemcsak pucérkodással tölti idejét. Elég sokat látható férjével, Peter Branddal romantikázva is. Ami némileg meglepő, hiszen elviekben nincsenek valami jóban. Tavaly a válásukat is csak azért fújták le, mert már nem akartak többet költeni a szakításra. A pénz pedig mind a milliárdos, mind a modell értékrendjében elég előkelő helyen áll, ezért még arról is hajlandóak voltak megfeledkezni, hogy drogos utcalánynak, illetve impotens nőcsábásznak nevezték egymást az újságok hasábjain, amikor éppen külön éltek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.