Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 18. 17:00, hétfő | Bulvár
Forrás: pink.hu

Tragédia! Öccse haláláról vallott Caramel

Tragédia! Öccse haláláról vallott Caramel

A törökszentmiklósi cigánytelepen, nagy szegénységben nőtt fel Molnár Ferenc Caramel, a gyerekkorát pedig több szörnyű tragédia – köztük az öccse halála – is beárnyékolta. Ám ő mégis felállt a padlóról!

– Sok tragédia történt a családban. Az első, a legkomolyabb pofont tizenhárom éves koromban kaptam, amikor az öcsém, Imre autóbalesetben meghalt. Olyan volt, mint egy szürreális rémálom. Anyu és a nevelőapám hozták haza az öcsémet az iskolából, amikor a lefagyott úton felborult az autójuk.

Ez volt az első komoly lépés a felnőtté válásom felé. Kemény volt látni a szüleimet összetörten. Előtte sosem láttam így őket. Nem tudtak felállni. Felnőtt fejjel, hogy már vannak bennem apai ösztönök, azt mondom, én is a padlón maradnék. Ez kiütés, amiből nem lehet felállni. Pedig fel kell, de kemény kihívás. Ők nem tudták feldolgozni az öcsém halálát, ezért elváltak.

Caramel arra kért minket, hogy a telepre már ne kísérjük el. Ennek csak annyi volt az oka, hogy szerette volna tiszteletben tartani az ott élők nyugalmát. Mint mondta, nem lenne szerencsés kéretlenül megzavarni a telepen élők mindennapjait. Sietősen búcsúzott, mert már nagyon vágyott édesanyja isteni húslevesére. De búcsúzóul annyit még elmondott, hogyan sikerült neki a szinte lehetetlen: kitörnie onnan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.