Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Március 02. 07:20, hétfő | Belföld

Új design: Egyszerűbbé és kezelhetőbbé válik a Facebook Messenger

Új design: Egyszerűbbé és kezelhetőbbé válik a Facebook Messenger

A Messenger szélesebb körű korszerűsítésének részeként hamarosan eltűntek csevegőbotok és a játékok az applikációból.

A hírek szerint a Facebook Messenger kezelése még könnyebbé válik a Fedezés fül eltávolításával, amely eredetileg egy kísérlet volt a közösségi hálózattól, hogy chatbot platformját bevezethesse a privát üzenetküldő alkalmazásába. A változást először tavaly augusztusban jelentették be, és a TechCrunch most arról számol be, hogy az átállás már a jövő héten kezdődik – írta a The Verge.

A 2018-ban közölt átfogó Messenger-újratervezés után a Facebook ígéretet tett arra, hogy az alkalmazást egyszerűbbé és kevésbé zsúfolttá teszi. Most, az egykori termékvezető, Stan Chudnovsky vezetésével az alkalmazást korszerűsítették, valamint összhangba hozták funkcionális üzenetküldő alkalmazásként betöltött alapvető szerepével.

Az AMI Social Media munkatársa, Jeff Higgins képernyőfotókat juttatott el a TechCrunch-nak, melyekből kiderül, miként is néz majd ki az új dizájn.

Eltűnt a Felfedezés lap, amely az áttervezés előtt a jobb oldalon volt elhelyezve, ahol üzleti fiókokat találhatott a felhasználó, melyek közül néhányat mesterséges intelligencia robotok működtettek.

A Facebook Instant Games funkciót is eltávolították. Az azonnali játékok továbbra is megtalálhatók az interneten, de a Messenger és a Facebook alkalmazásból többé már nem elérhetők.

Az új kialakításban a felesleges funkciók helyett a Facebook inkább a kapcsolatokat népszerűsíti. Az „Emberek” fülön nagy területet szentelt azoknak az ismerősöknek, akik nemrég frissítették a történeteiket, valamint szintén ezen az opción egy névjegyzék is található, amelyen a leggyakrabban felkeresett barátok közül az éppen elérhetők láthatók.

Forrás: hirado.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk