Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 01. 16:55, péntek | Bulvár

Új útvonalon tér vissza az Ázsia Expressz

Új útvonalon tér vissza az Ázsia Expressz

Idén jön az Ázsa Expressz, új útvonalon, új arcokkal.

Az első Ázsia Expresszt Ördög Nóra vezette 2017-ben, a szereplők Ambrus Attila és Berki Krisztián, Cseke Katinka és Pallavicini Zita, Gaál Noémi és Németh Lajos, Kárpáti Rebeka és R. Kárpáti Péter, Kulcsár Edina és Szabó András "Csuti", Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, Muri Enikő és Fésűs Nelly voltak, párban utaztak az új helyszínekre. Sok emlékezetes, vicces vagy megható pillanat után az Ambrus-Berki páros nyerte a műsor első évadját.

A szépséges, egzotikus helyszíneken forgatott, utazós reality idén folytatódik, erről is mesélt Fischer Gábor programigazgató. "Sok produkción dolgozunk, a tavaszi szezonban a Legyen Ön is Milliomos! után visszatér a Pénzt vagy éveket! című vetélkedő a következő évaddal.
Az Exatlon Hungary elképesztően sikeres, de nem tart a végtelenségig, ezért már készítjük elő a következő műsorokat. Még a tavaszi szezonban képernyőre kerül a Bezár a bazár! következő etapja. Még idén visszatér az Ázsia Expressz, egy teljesen új útvonalon, Srí Lankán és Indián halad majd keresztül, így a sztárpárok igazán egzotikus helyszíneken fognak a próbatételekkel megküzdeni"
- nyilatkozta a Sorozatwikinek.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Címkék: Ázsia Expressz, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.