Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 22. 14:10, péntek | Bulvár

Újabb alapszereplő távozik a Barátok köztből

Újabb alapszereplő távozik a Barátok köztből

Kiss Péter Balázs otthagyta a Barátok közt című sorozatot. Úgy tervezi, Malajziában él majd.

Az Illés Pétert alakító Kiss Péter Balázs otthagyta a Barátok köztöt. 22 éves volt, amikor 2013-ban megkapta Peti szerepét.

" A lehetőségért költöztem fel annak idején Somogy megyéből a fővárosba." - árulta el. A nézők szeme láttára lett fiatalemberből érett férfi, de a sorozatban már csak néhány napig lesz látható, a stábbal már hónapok óta nem forgat.

dőközben a forgatások mellett Péter elvégezte a Kaposvári Egyetem színész szakát, közben pedig beletanult a rendezésbe és belekóstolhatott az írásba is.

A szakdolgozat leadása után érezte úgy először a színész, hogy kiteljesedett az élete, de egyben az a vágy is felötlött benne, hogy egy teljesen más irányba szeretne elindulni, és ki szeretné próbálni magát más téren is.


„Nehéz döntést hoztam, hiszen volt biztos munkám, biztos egzisztenciám. De hiszek abban, hogy ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik.”


Hiába maga döntött úgy, hogy távozik a sorozatból, a búcsú nagyon nehéz volt Peti számára.

„Az utolsó forgatási napomon, még ősz közepén elsírtam magam a búcsúnál. Ahol amúgy szép ajándékokat kaptam: Illés Péter személyijét, azokat a ruhákat, amiket Peti a sorozatban a legtöbbször hordott, és egy fotóalbumot is, tele az elmúlt hat év emlékeivel” – nyilatkozta a színész.


Illés Péter karakterét már csak pár napig láthatják a nézők...

Forrás: Best magazin; RTL Klub

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.