Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 16. 07:20, kedd | Belföld

Újabb költségek hétfőtől

Újabb költségek hétfőtől

Nem vacakol a fapados légitársaság, hétfőtől beindítja az egyszer már belengetett szigorítást, aminek aligha örülnek majd az utasok.

Mostantól azért is fizetni kell a Ryanairen, ha valaki feltenné a csomagját a csomagtartóba.

Mindez azt jelenti, hogy hétfőtől csak azt a csomagot lehet felvinni a gépre, amelyik befér az ülés alá. Az elsőbbségi beszállás is változik, csak az viheti fel a fedélzetre mindkét táskáját, aki ezt megveszi.

Először szeptemberben merült fel a változtatás, ám akkor elhalasztották az eredetileg novemberre tervezett szigorítást, most viszont már nincs pardon – írta a Fapadosinfó blog.

Külföldre költöznél, de nincs munkád? Válogass a Határátkelőn!
A jegyár továbbra is egy nagy és egy kis kézicsomag elszállítását tartalmazza, de aki nem fizet az elsőbbségi beszállásért, az csak a kicsit (mérethatár 35x20x20 cm) viheti a fedélzetre, a nagyot a kapunál átminősítik feladottá, viszik a gép hasába – fizetni nem kell érte.

Az elsőbbségi beszállás ára a szeptemberi bejelentéskor 5 euró volt, ami nem sok, és ennyi is maradt, ha foglaláskor fizetjük. Utólag hozzáadva 6 euró. Magyarországról indulva forintban kell fizetni, elég rossz váltással: 1750 és 2100 forintba kerül.

Forrás: hataratkelo.com

Fotó: ryanair.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.