Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2013. November 23. 09:46, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Vádemelési javaslat a kerti tóba esett kisfiú apja ellen

Vádemelési javaslat a kerti tóba esett kisfiú apja ellen

Vádemelést javasolt a rendőrség a 47 éves apa ellen, akinek másfél éves kisfia májusban egy kerti tóba esett Egyházasfalun, majd egy hónappal később a kórházban meghalt - tudta meg az MTI.

Kálmán Gabriella elmondta: a gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek.
Felidézte: május 23-án este érkezett a bejelentés arról, hogy a családi házudvarán lévő másfél méter mély kerti tóba esett egy kisfiú. A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a másfél éves gyermek két nővérével együtt volt az udvaron, amikor az őket felügyelő édesapa rövid időre magára hagyta a kicsiket.
A házból kisiető édesanya a kerti tóban találta másfél éves kisfiát. A helyszínen a mentőszolgálat munkatársai a gyermeket újraélesztették és kórházba vitték, ám ott június 10-én meghalt.

Címkék: bíróság, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:13, vasárnap | Helyi

Nyit a felújított csornai termálfürdő!

Június elsején nyit a Diadém Csornai Termálfürdő. A nyitórendezvényre minden korosztály számára színes programokkal készülnek a szervezők, lesz óriásbuborék show, lufihajtogatás, táncoktatás, jóga és bűvész show is.

2024. Május 26. 08:14, vasárnap | Helyi

Mindenkit megszólít a Bazilika 800

Több mint 80 programmal emlékezik meg a bazilika felszentelésének 800. évfordulójáról a Pannonhalmi Főapátság.

2024. Május 26. 07:13, vasárnap | Helyi

Hamarosan kezdődik a XIX. Magyar Táncfesztivál

A hazai kortárs táncélet alkotói, a Magyar Török Kulturális Évad egyik gyöngyszeme és izgalmas premierek Győrben a 19. Magyar Táncfesztiválon, amelyet 2024. június 19-23. között rendeznek meg.

2024. Május 25. 09:15, szombat | Helyi

Így táncolnak a kérészek a Rába győri szakaszán

A 12 éves Tolnai Sz. Olivér kapta lencsevégre a kérészek táncát a Rábán.