Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. November 25. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: gyor.hu

Változások az autóbusz-közlekedésben

Változások az autóbusz-közlekedésben

A Jedlik híd forgalomba helyezését követően, 2010. 11. 25-én (csütörtökön) üzemkezdettől, a 2, 2A, 8, 23 számú autóbuszjáratok útvonalai módosulnak, az alábbiak szerint: „2” és „2A” jelzésű autóbuszjáratok: Végállomásuk

Korányi tér - Töltésszer – Stromfeld utca – Erkel Ferenc utca – Kossuth Lajos utca. A módosított útvonal által érintett új megállóhelyek, aStromfeld utca és az Erkel Ferenc utca. A módosított útvonal miatt kimaradó megállóhely, a Híd utca, Rába Quelle fürdő megállóhely, ideiglenes Töltésszer megállóhely.

Az előzetesen, ideiglenesen létesített Töltésszeri autóbuszmegállók megszüntetésre kerülnek.

„23” jelzésű autóbuszjáratok:

A járatok nem érintik a Korányi Frigyes téri végállomást. A járatok módosított útvonala a belváros irányában: Töltésszer – Stromfeld utca – Erkel Ferenc utca – Kossuth Lajos utca. A járatok a Stromfeld utcában várják meg a visszaindulás időpontját. A módosított útvonal által érintett új megállóhelyek, aStromfeld utca és az Erkel Ferenc utca. A módosított útvonal miatt kimaradó megállóhely, a Híd utca, Rába Quelle fürdő megállóhely, Töltésszer megállóhely, Korányi Frigyes téri végállomás.

Az előzetesen, ideiglenesen létesített Töltésszeri autóbuszmegállók megszüntetésre kerülnek.

„8” jelzésű autóbuszjárat:

Módosított útvonala Pinnyéd irányába: Töltésszer - Stromfeld utca – Szarvas utca. Módosított útvonala Likócs irányába: Szarvas utca – Erkel Ferenc utca – Kossuth Lajos utca. A módosított útvonal új megállóhelyei, a Stromfeld utca, és az Erkel Ferenc utca. A módosított útvonal miatt kimaradó megállóhely Likócs irányába, a Híd utca, Rába Quelle fürdő megállóhely.

A Szarvas utca, Kódex nyomda megállóhely-pár véglegesen megszűntetésre kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.