Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 09. 14:35, hétfő | Helyi
Forrás: gyor.hu

Változik a belvárosi közlekedés

Változik a belvárosi közlekedés

2015. március 10-től több belvárosi utca forgalmi rendje változik meg ideiglenesen.

Az Apáca utcában folyó csatornaépítés és a Bástya utcában zajló útépítés miatt több egyirányú utca forgalmi rendjét szükséges megváltoztatni ideiglenes jelleggel. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Az Apáca utcának a Teleki út és Álom köz közötti szakasza csatornavezeték csere miatt le lesz zárva, ezzel egy időben pedig a Bástya utcában újítják fel az utat a Vörösmarty utca és Teleki út között. Mindkét munka lezárással jár, így azonban a környék közlekedése ellehetetlenülne. Ezért a Bástya utca és Apáca utca környéki forgalmat a Bástya utca - Álom köz - Apáca utca egyirányúsított rendszerre irányítják, ami azzal jár, hogy az Apáca utca Újkapu utca és Álom köz közötti szakasz egyirányúsítása megfordul!

Feloldják a Teleki út egyirányúsítását a Liszt Ferenc utcától a Bástya utcáig, ezzel az Újkapu utca - Liszt Ferenc utca - Teleki út útvonalon keresztül közelíthető meg autóval a gyalogoszóna keleti oldala (Széchenyi tér - Apáca utca - Jedlik utca), a Rákóczi utca és a Vörösmarty utca.

A fenti kivitelezésekkel együtt ivóvíz és gázvezeték csere zajlik a Teleki úton a Bástya utca és Kisfaludy utca közötti szakaszon. A munkavégzés mellett útszűkületre és 5-10 perces lezárásokra kell számítani.

A bevezetett változtatások várhatóan április végéig maradnak érvényben. Az útkezelő szervezet a közlekedők megértését, türelmét kéri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.