Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Április 08. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor nem házasodnak

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor nem házasodnak

Olyan titokra derült fény a Frizbi című műsor felvételén, amit soha nem gondoltunk volna. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyanis Liptai Claudiának köszönhetik szerelmüket, aki kettejük kerítőjeként működött közre.

Liptai Claudia, a kerítőnő

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor felelősségteljes szülőként mélységet és boldogságot élnek meg egymással, lányuk születése óta még inkább összecsiszolódtak. A TV2 Frizbi című műsor felvételén a pár azt is megvallotta, hogy Liptai Claudia "kerítette" egymáshoz őket. "Nagyon jóban voltuk Clauval, szóba került Gábor, hogy milyen jó fej és nekem mennyire bejön a stílusa." - mesélte Andrea hat évvel ezelőtti érzéseit.

Egymásért hagyták ott előző párkapcsolataikat

Sms sms-t követett, majd néhány hónap elteltével összejöttek. Kezdetben nagyon rapszodikus volt a kapcsolatuk, hiszen mint ők is elmondták, romló párkapcsolatokban éltek, ezekből egymás kedvéért léptek ki. "Nincs ebben a kapcsolatban a házasságkötésnek jelentősége."

A közös gyerek összetart

Andi azt gondolja, már kipróbálta a fehér ruhás esküvőt, de az nem jött be. Gábor sem tudna egy okot sem felhozni a házasság intézményének bevezetése mellett, úgy érzik a közös gyerek összetartja őket papír nélkül is.

A teljes interjút a Frizbi vasárnap esti adásában láthatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.