Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 29. 07:20, péntek | Helyi sport

Vigyél mesekönyet a kézilabda meccsre!

Vigyél mesekönyet a kézilabda meccsre!

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatában Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján, könyvgyűjtést szervez.

A gyűjtést, a március 30-ai Siófok elleni hazai bajnoki mérkőzésen szervezik.

„Klubunk, a Győri Audi ETO KC a társadalmi szerepvállalás jegyében a gyermekek megsegítése, támogatása mellett tette le névjegyét. Ezúttal a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán fekvő kis betegek mihamarabbi gyógyulását szeretnénk segíteni azáltal, hogy közelebb hozzuk, elérhetővé tesszük számukra a mesék változatos világát. A mosolygós gyermekarcok nem csak egészségben, hanem egy-egy nehezebb pillanatban, operáció előtt és után fokozottan fontosak, pozitív hozzáállással a gyógyulási folyamat is felgyorsulhat. Felvettük a kapcsolatot a LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvánnyal, valamint, az akció részeként továbbra is szeretnénk a Győri Gyermekvédelmi Központ mellett is kiállni, bízva a gyűjtés sikerességében.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Könyvgyűjtés

Arra kérünk minden szurkolót és érdeklődőt, hogy hozzon magával a március 30-án (szombaton) az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Siófok KTC KFT bajnoki mérkőzésre kifogástalan állapotban lévő mesekönyve(ke)t, gyermekkönyve(ke)t, ifjúsági irodalmat vagy akár könyvesboltokban beváltható könyvutalványt felajánlásként! A tárgyi adományokat az Audi Aréna Győr fő- ill. oldalsó bejáratainál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a mérkőzés kapunyitásától, 16 órától a mérkőzés kezdéséig.

Mesemondás

A LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány továbbá örömmel fogadja azon önkéntes kicsi és nagy, vérbeli ETO-szurkoló mesemondók jelentkezését, akik meseolvasással segítenék a gyermekosztály lakóinak gyógyulását, önfeledt szórakozását. A mesemondók jelentkezését az info@lurkoalapitvany.hu e-mail címre várják!

Forrás: gyorietokc.hu

Fotó: mesedoktor.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.