Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 26. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott Pippa

Villantott Pippa

Egyre inkább celebesedik Pippa Middleton, aminek jegyében most megmutatta a világnak alsóneműjét.

Angliában körülbelül megkétszereződött a paparazzik száma, amióta Pippa Middleton a világ legkívánatosabb nője, és ezáltal híresség lett. Így minden lépését több tucat, egyfolytában kattintgató fotós követi. Pippa pedig ki is szolgálta őket, míg a világ bulvárra kevésbé fogékony része azzal volt elfoglalva, miként piknikezik a Buckingham-palotában a királyi család Obamáékkal. A kisebbik Middleton-lány ugyanis előadta a híres hölgyemények kedvenc mutatványát, a kocsiba be-kiszállás közben való bugyivillantást, óriási örömöt okozva ezzel a helyszínen munkálkodó lesifotósoknak, és a több milliónyi tisztelőjének, akik ezt a képet is beteszik majd a bikini felső cserés, a koszorúslányos és a melltartóban bulizós pillanatait megörökítő művek gyűjteményébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.