Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Március 11. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

VV Zsófi 75B-s melleket kapott

VV Zsófi 75B-s melleket kapott

A Való Világ naiváját, Zsófit megműtötték. A szőkeség azonban önszántából feküdt kés alá, hiszen már régóta úgy érzi, nagyobb kebleket szeretne. A legkisebb implantátumot választotta, ezért nem lesz kirívó a változás.

Tudjuk, hogy a szépségért meg kell szenvedni, úgyhogy ne csodálkozzunk, hogy VV Zsófi alávetette magát ennek a napjainkban olyannyira divatos szépészeti beavatkozásnak.

Dr. Révész Zsolt, a műtétet végző orvos szerint 18 éves kor fölött - és ez Zsófi esetében is igaz - csak ez a lehetőség van arra, hogy nagyobb melleket kapjon a páciens. Ez a beavatkozás nem zavarja a későbbi gyermekvállalást, és a szoptatást sem befolyásolja.

A műtét előtt kis ijedtség látszott Zsófi arcán, hiszen saját bevallása szerint félt a műtéttől, de legjobban az infúziótól és tűszúrástól tartott a leginkább.

Az egykori villalakó még a műtét előtt elmondta, hogy „szép, arányos, természetes” melleket szeretne, ezért 280g súlyú, teljesen kerek implantátumot választottak ki közösen a plasztikai sebésszel. A „duble air” technika az izmok megemelésével jár, ami azt jelenti, hogy a természetes hatás elérése érdekében félig mirigy, félig izom alá ültetik be a szilikont.

A főorvos munkáját 6 fős csoport segítette a műtét alatt és közben, komplikációtól pedig nem kellett tartani. Az elaltatott lány a műtét után még egy órát töltött a műtőasztalon, de már csak kizárólag pihenés céljából. Zsófi ezentúl 75B kosarú melltartókat hordhat majd, hiszen vékony alkatához képest arányosan választotta ki a legkisebb implantátumot.

Orvosa szerint először feszülő érzésekre számíthat, az első 5 nap lesz a legnehezebb, de feküdnie nem kell. Rendszeres kontrollvizsgálatokon azonban többször is meg kell jelennie, ráadásul az orvos úgy látja, hogy a beavatkozás „indokolt volt és nagyon jól sikerült”.

Fotó: Pap Dávid

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.