Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. December 16. 12:13, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

X-Faktor összegzés: 10 megdöbbentő fordulat a műsorban

X-Faktor összegzés: 10 megdöbbentő fordulat a műsorban

Véget ért az X-Faktor, először fordult elő, hogy női énekes nyerte meg a versenyt, szintén először jutott a fináléba csapat. Danics Dóra és a ByTheWay maradt a végsődöntőben, a nézők szavazatai szerint, pedig a sosem párbajozó Danics Dóra lett az idei X-Faktor győztes.

A magyar X-Faktor történetében az idei műsör, több szempontból hozott csavart. Ha a legtöbb énekes kiemelkedő énektudásával nem is kápráztatta el a közönséget, az izgalmas fordulatok kárpótolták mindezt. Összeszedtünk tíz megdöbbentő történést az idei X-Faktorból.

1. Első nagy fordulatnak az bizonyult, hogy a műsor szerkesztői bejelentették, új zsűrik lesznek. Egyedül Geszti Péter tarthatta meg helyét a mentorok közt. Különösen megdöbbentő volt, hogy az új női zsűri Tóth Gabi lett, és Alföldi Róbert hosszú idő után először az X-Faktorban debütált a televízióban.

2. Csobot Adél az idei X-faktorban már nem énektudásával szórakoztatta a közönséget, hanem műsorvezetőként próbálta ki magát. A harmadik élő show alkalmával Adél nagyot villantott, heteken keresztül kapta a negatív és pozitív véleményeket ruhaválasztásával kapcsolatban.

3. Bozsek Márk úgy döntött nem folytatja tovább a versenyt, mert nem érezte magát jól a színpadon. Úgy gondolta, olyan énekesektől veszi el a lehetőséget, akik jobban megérdemelnék, hogy minden hétvégén ott énekelhessenek a színpadon. Eddigi szériák során még sosem volt erre precedens, így nem csak a rajongókat, de az X-Faktor stábját, velük együtt az énekeseket, mentorokat is ledöbbentette Márk döntése.

4. Bozsek Márk kilépett, az előző héten kiesett ByTheWay ismét versenybeszállt. Az új esély nagy erőt adott a fiúknak, ami kísérte is őket a fináléig.

5. Tóth Gabi volt a verseny legdekoratívabb és legtöbbet villantó személye. Az énekesnő mentorként is hozta magával vagány stílusát, kiemelve lenyűgöző alakját és dekoltázsát.

6. Az X-Faktor álompárjának, Csobot Adélnak és Istenes Bencének kapcsolata véget ért. Bár nem haraggal váltak el egymástól, azért a műsorok során érezni lehetett a feszültséget.

7.Batánovics Lilit meggyanúsították, hogy tátog, és az dalok playbackről mennek az X-Faktorban. Az interneten terjengő vádakat végül a műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László a Bors kérdésére cáfolta: "Biztos, hogy nem volt playback. A versenyprodukciók mindig élőben mentek és mennek, ez a versenyszabályzatban is benne van. Másként csalás volna. A dal alapjában vokál van, amit ezúttal Csányi István és Kiss Enikő énekelt fel. Ha ez néhol hangosabbnak tűnt a megszokottnál, az technikai vagy keverési hiba lehet. Ez a stúdióban és a vezérlőben nem hallatszott problémának, és amikor visszanéztem a produkciót, szintén nem éreztem, hogy bármi gond lett volna. Minden versenyző élőben énekli a versenyprodukciókat, ez most is így volt" - jelentette ki a tévés szakember.

8.A pornós múlttal rendelkező Krasznai Tünde a műsorban tudott maradni egészen a fináléig. Talán ő volt az a versenyző, aki a legtöbb negatív véleményt kapta múltja miatt, de úgy tűnik különleges hangja, egyéni karaktere kiváltotta a szavazók szimpátiáját.

9. Még sosem jutott csapat a fináléba, ráadásul a ByTheWay nem egyszerű utat tett meg a versenyben, hiszen egyszer már ki is estek. De az új esélyből a rajongók és a csapat is tanult.

10. Végül pedig Danics Dóra győzelme, történelmet írt az X-Faktorban. Először nyert lány, nem beszélve arról, hogy Dóra nem is párbajozott az adások egyszer sem.

Fotók: RTL Klub
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.