Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 09. 14:37, kedd | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Zsírt éget Sebestyén Balázs és Vadon Jani?

Zsírt éget Sebestyén Balázs és Vadon Jani?

A Class FM Morning Showjának műsorvezetői soha nem tűntek túlsúlyosnak, most mégis a legnagyobb hazai fogyókúra mozgalom, a Zsírégető Klub mellé álltak. A két műsorvezető állítása szerint soha nem fogyókúrázott, hiszen szerencsés a

„Bár a súlyunkkal sosem volt probléma, de a környezetünkben számos sikertelen küzdelemnek voltunk tanúi a fogyókúrát illetően. Éppen ezért átérezzük, hogy milyen lelki terhet jelent, ha valaki a súlya miatt nem érzi magát jól a bőrében. A Zsírégető Klub remek kezdeményezés, mert az elhízás már-már népbetegség, és ez ellen tenni kell. Nem elsősorban esztétikai, hanem egészségügyi szempontok miatt, hiszen a túlsúly szinte automatikusan vonz számos betegséget (cukorbetegség, magas vérnyomás, stb.)" - hangsúlyozta Vadon Jani.

„Mint minden más dolog, a fogyás is fejben dől el, és az a legfontosabb, hogy a fogyni vágyók tudatosan csinálják végig az életmódváltást. Hiszen a fogyókúra nem csak a súlyvesztésről szól, hanem egy életmódváltás is, amelyben pontosan tudni kell, hogy mit miért szabad vagy nem szabad enni. A Zsírégető Klub tagjai szakértőktől kapnak tanácsot, ha valamiben bizonytalanok. Akik elszánták magukat, és csatlakoztak a mozgalomhoz, most nagy lendületben vannak, de biztosan lesznek hullámvölgyek a fogyáshoz vezető úton. Ezekben az időszakokban szeretnénk segítséget nyújtani" - mondta Sebestyén Balázs.

A legnagyobb hazai fogyókúra mozgalom, a Zsírégető Klub iránt három hónap alatt több mint 230 ezren érdeklődtek, és 17 ezren regisztráltak, hogy egy közösséget alkotva 2010. február 1-jén elinduljanak a sikeres fogyás útján.

Az új, ABC fogyókúra rendszer hatásossága már bizonyított, hiszen az országos program meghirdetése előtti zsírégető 3 tesztcsoport harminchat tagja összesen 326 kg zsírt adott le nyolc hét alatt. A számos hatóság (ÁNTSZ, OETI, stb.) szakmai támogatásával elindított program azért jött létre, hogy tömegesen fogyhassanak le azok, akik úgy érzik: túl sokat mutat alattuk a mérleg. Ehhez komoly szakmai segítséget nyújtva, ráadásul a Zsírégető Klub internetes oldalán közösséget alkotva vélhetően minden eddiginél nagyobb eredmény érhető el. Mert a klubban nem csak kompromisszumokat kötve, feszülten, koplalással lehet fogyni, hanem kényelmesen, vidáman és akár jóllakottan is!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.