Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 10. 16:54, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Az utcáján marcangolta a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya

Az utcáján marcangolta a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 9-én 18 óra 55 perckor, Hidegség községből kutyatámadásról érkezett bejelentés.
A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy két helyi lakos között kialakult szóbeli összetűzést követően az egyik férfi kutyáját ráuszította falubeli társára. A kaukázusi juhászkutya a sértettre az utcán rátámadt és két alkalommal a jobb felkarján megharapta. A nagytestű állat a marcangolást gazdája hívó szavára hagyta abba.

A harapott és vágott sérüléseket szenvedő férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.A rendőrök az eb tulajdonosát a rendőrkapitányságra előállították.A Soproni Rendőrkapitányság az 56 éves hidegségi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: kuytatámadás, vita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.