Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek | Kék hírek

2010. December 10. 14:29, péntek |

Hatalmas testű állatok garázdálkodnak Almáskeresztúron

Bivalyok garázdálkodnak Almáskeresztúron. A tanyán, ahol tartják őket kikapcsolták az áramot, így a villanypásztor sem működik, ezért tudnak elszökni az állatok. A bivalyok csapatokba verődve járkálnak, gyakran a főútra is kimerészke

2010. December 10. 07:37, péntek |

Súlyosították a Weiszdornra kiszabott ítéletet

Súlyosította Weiszdorn Róbert büntetését a Fővárosi Ítélőtábla a móri bankrablás ügyében - életfogytiglanra ítélték, de míg a korábbi határozat szerint legkorábban 30 év múlva szabadulhatott volna, a mostani döntés szerint lega

2010. December 10. 07:33, péntek |

Kiderült, ki lopta el az életmentő készülékeket

Előkerültek azok az életmentő készülékek, amelyeket még november közepén loptak el a kalocsai kórházból. Kiderült: az egyik ott dolgozó férfi vitte magával, és megpróbálta eladni a műszereket. Valószínűleg az adósságát próbált

2010. December 10. 07:29, péntek |

Halálos gázolás, lincshangulat Ibrányban – 30 rendőr kellett a rend helyreállítására

Gyalogost gázolt szerda este a menetrend szerinti távolsági autóbusz Ibrányban, a Kossuth utcán. A járművel azonos irányban haladó, 59 éves helybeli férfi a baleset következtében életét vesztette – közölte csütörtökön Fülöp Gerge

2010. December 09. 14:37, csütörtök |

Kiraboltak egy pénzszállítót Óbudán

Fegyveres férfi raboltak ki egy pénzszállítót csütörtök reggel a főváros III. kerületében. A rendőrség nagy erőkkel keresi a rablót, a helyszíni szemle folyamatban van.

2010. December 09. 14:33, csütörtök |

Tömegverekedés: két fiú miatt kell rendőri védelem az iskolában

Egy enyingi és egy szabadbattyáni fiú miatt rendelték el hónapokra az egyik szakképző iskola rendőri védelmét Székesfehérváron. A verekedésbe beszálltak a barátok is. Az eset után bántalmazták az intézmény roma mentorát is.

2010. December 09. 14:29, csütörtök |

Életveszély: harapásnyomok borították a kislány testét

Életveszélyes állapotban, emberi harapásnyomokkal és verések nyomaival a testén került egy fővárosi kórházba egy csecsemő Üllőről, még november végén.

2010. December 09. 07:37, csütörtök |

Keresik a cserbenhagyót: odaszólt a fiatal nőnek, majd elhajtott

December 3-án gázolt el egy férfi autójával egy nőt a Borsod megyei Sajóivánkán. Bár a sofőr megkérdezte a földön fekvő nőtől, hogy hogy van, de aztán visszaült autójába és elhajtott.

2010. December 09. 07:33, csütörtök |

Többször megverte a díler

Nem fizette ki a hitelre vásárolt kábítószert az a fiatal férfi, akit kedden megvertek a drogdílerek Nyíregyháza határában.

2010. December 09. 07:29, csütörtök |

Szörnyethalt a Tökölön lezuhant pilóta

Életét vesztett az a pilóta, aki Cessna kisrepülőgépével lezuhant szerdán délután Tökölnél. A tragikus baleset körülményeit a légügyi hatóság és a rendőrség is vizsgálja.

2010. December 08. 14:37, szerda |

Feladta magát a halálos cserbenhagyó

Jelentkezett a rendőrségen az a sofőr, aki autójával halálra gázolt egy férfit vasárnapra virradó éjjel, Hajdúhadház közelében.

2010. December 08. 14:33, szerda |

Móri mészárlás: csütörtökön másodfokú ítélet születhet Weiszdorn Róbert ügyében

A 8 évvel ezelőtti móri mészárlás egyetlen életben maradt vádlottja, Weiszdorn Róbert ügyében várhatóan csütörtökön hirdet másodfokon ítéletet a Fővárosi Ítélőtáblán Lassó Gábor büntetőtanácsa.