Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Július 09. 15:25, kedd | Bulvár

Bányai Dóra szépségversenyt nyert Bulgáriában

Bányai Dóra szépségversenyt nyert Bulgáriában

A kisvárdai születésű Bányai Dóra lett a győztese a Grand Sea World szépségversenynek, tini kategóriában.

"Decemberben derült ki hogy a Grand Sea World szépségversenyen Bulgáriában tini kategóriában én képviselem Magyarországot!" - meséli Dóra portálunknak
Hozzátette: "Megvalósult a legnagyobb álmom, megnyertem a világversenyt!

"Rengeteg mindent átéltem egy hét alatt és olyan helyzetekbe csöppentem amiből a legjobbat kellett kihoznom!

Szick Petra sok mindenben segített nekem és igyekezett jó tanácsokkal ellátni! Hatalmas büszkeséggel tölt el hogy hazamát képviselhettem egy idegen országban idegen emberek között! Kemény volt és rengeteg megpróbáltatással találtam szemben magam,szükség volt alázatra,koncentrációra, ugyanis az egész hetünket figyelték. Azt, hogy hogyan barátkozunk, mennyire veszünk részt a társasági életben, ezért mindig oda kellett magunkat tenni és helyt állni mindenben bármiről is legyen szó. Furcsa módon egész héten szinte egyáltalán nem izgultam, ahogy viszont közeledett a finálé egyre inkább kellemes izgulás volt bennem és vártam az eredményt.

Amikor a színpadon álltam és kimondták a nevem, az az érzés semmihez nem fogható igazából akkor még fel sem fogtam hogy tényleg megnyertem, engem koronáztak meg és én lettem a királynő, megérte a sok fáradtság és a sok minden, amiért küzdöttem!"

A szépségkirálynő különdíjakat is kapott, "a legjobb bikini test (Miss Swimwear)" és a közönségdíjat is (Miss Popularity) Királynőként a "Miss teen Grand Sea World Hungary 2019 winner" címet nyerte el.

Szeretettel gratulálunk!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Képek: Bányai Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.