Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Április 18. 06:35, csütörtök | Helyi

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

Az „Évad színművésznője” kategória másik jelöltjét, Dunai Csengét is megkereste portálunk.

A tündérlaki lányok "Boriskája", a Különös házasság "Dőry Máriája", Csehov: Sirály című előadásának "Nyina Zarecsnaja", 2017 tavaszán kezdett el dolgozni a Győri Nemzeti Színházban, akkor még negyedéves egyetemistaként.

"Azóta több főszerepet is eljátszhattam a győri színpadon és azt kell mondjam, hálás vagyok a Sorsnak és Forgács Péternek, hogy ehhez a színházhoz kerültem. A legfontosabb dolognak tartom, hogy az egyetemről kikerülve a színészpalánta beledobva a mély vízbe, elsősorban ne lubickoljon, hanem mindenek előtt tanuljon meg úszni! És hagyja magát úszni tanítani! Ha még nem is tanultam meg „úszni”, de azt bizton állíthatom, hogy szeretem a mély vizet és szeretek úszni tanulni ebben az óriási medencében! Olyan élményekkel, tapasztalatokkal és szerepekkel gazdagodtam itt az elmúlt 2 évadban, amit talán sehol máshol nem tapasztalhattam volna meg.

A Taps-díjra második alkalommal jelölnek és ez óriási megtiszteltetés és természetesen öröm is egyben. El kell hogy mondjam, nem érzem ezt versenynek, hogy melyikünk tud jobban és szebben vagy akár gyorsabban „úszni”!

Drukkolok Áginak, és vele együtt örülök majd, ha a nézők úgy döntenek. Hálás vagyok az eddigi élményekért, a győri közönség színház-szeretetéért és a jelölésért!" - nyilatkozta megkeresésünkre Dunai Csenge, a Győri Nemzeti Színház színésznője.

A TAPS-díj 2019 jelöltjeire itt tudtok szavazni:

https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/taps-dij_2019_-_verseny_a_kozonseg_kegyeiert_13_muvesz_9_eloadas__4_kulondij_-_szavazzon_kedvencere/2592596/?fbclid=IwAR12G6-9ay4mcn8AoOcYITZO-XuQU_m4A2WGSe_wlykfNWmrPJGUR4BaUvg

A díjátadó gála 2019. május 11-én a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Termében lesz, melyre korlátozott számban lehet jegyett kapni.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Főkép: gyoriszinhaz.hu - Fehér Alexandra- társulati fotó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.