Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Cégregiszter | Éttermek

Aranyhal Étterem

9019 Győr-Gyirmót, Ménfői út 83-85.

Nem kell még 5 km-t sem gurulni a 83-as úton Győrből, kifelé amikor szinte egyszerre megpillanthatjuk az út jobb oldalán az Aranyhal éttermet. A főútról letérve pár pillanat múlva már a díszburkolattal borított hatalmas parkolóban állhatunk a bejárat előtt.

A 180 fős légkondicionált étterem és az ugyanekkora külső fedett terasz nem csak a belföldi vendégeket csábítja az étterembe, de egyre többen állnak meg itt Ausztriából is.

A létesítmény kiválóan alkalmas üzleti ebédek, fogadások, csoportos étkeztetések, esküvői vacsorák rendezésére.

Az étlap egyik legfontosabb eleme a hal.A halastóból naponta frissen lehalászott és feldolgozott halak garantálják az ételek felülmúlhatatlan ízeit. A halászlé variációktól a haltöpörtyűig tart a gasztronómiai kínálat, de a gazdag választékban olyan ételek is szerepelnek, amelyek őrzik a hagyományos ízeket, de ugyanakkor megfelelnek a modern gasztronómiai igényeknek is.

Az itallapon a finom ételekhez kitűnő csapolt sörök és az ország legjobb borvidékeiről származó borok találhatók.

Pénteken és szombaton hangulatos élőzene garantálja a jó hangulatot

Horgásztó

Az étterem közvetlen közelében szép rendezett környezetben három kitűnő horgásztó található. A hozzá kapcsolódó hatalmas terület szabadidős tevékenységet is kínál.

A tavak partján jól kiépített horgászhelyek várják a horgászat szerelmeseit
A víz melletti sétaút szélén pihenőházak, hangulatos lámpasor, árnyékot adó fák és bokrok lelhetők. Igazi hétvégi paradicsom, olyan környezetben,mely a legkényelmesebb Európát megjárt utazó igényeit is kielégíti.

A horgásztavak vizének tisztasága egyedi ízt ad az itteni zsákmánynak. A ponty az amur, de még a rablóhalak is remekül érzik magukat a Rába vize által táplált természetes élőhelyen. A tavak főként az aktív pihenésre vágyó városi emberek számára nyújtanak kikapcsolódást.

Fotók

Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem
Aranyhal Étterem

kapcsolat