Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Cégregiszter | Panziók

Aranypatkó fogadó-panzió és étterem

9081 Győrújbarát, István u. 21.

Összkomfortos, modern, igényesen berendezett, kényelmes apartmanok és szobák várják az aktív pihenésre vágyókat szolíd árakon

Kedves látogató, leendő vendégünk!

Ha szeret szép, nyugodt helyen komfortosan pihenni, szereti a finom, házias ételeket, azokhoz a jó borokat, és szereti, ha barátságos, szakképzett személyzet szolgálja ki, akkor jöjjön el az Aranypatkó fogadóba. Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Élvezze vendégszeretetünket és jóhírű konyhánk különleges ízeit.

Több mint 30 éves szakmai múlttal, felkészülten, örömmel várom érkezését!

Mógor Csaba
Vendéglős-fogadós

Győrújbarát Győr belvárosától 6 Km-re, a Budapest-Bécs autópálya 119-es kihajtójától 3 Km-re, Pannonhalma városától 10 Km-re helyezkedik el. Győrújbarát csodálatos természeti adottságainak látványával ajándékozza meg a látogatókat.

Közel a természethez, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szélén, csendes zöldövezetbe csábítja vendégeit a családi tulajdonban lévő háromcsillagos Aranypatkó fogadó*** panzió és étterem. Öszkomfortos, modern, igényesen berendezett, kényelmes apartmanok és szobák várják az aktív pihenésre vágyókat.

A hangulatos étterem házias ízekkel, vidéki ételspecialitásokkal hívogatja a betérőket. A családias fogadó házigazdája és maroknyi személyzete barátságos vendégszeretettel áll a vendégek rendelkezésére. Üdüljön, pihenjen az Aranypatkó fogadóban! A szállás és éttermi árak elmaradnak a hasonló kategóriás környékbeli panziók és éttermek áraitól.

Minden apartman és szoba összkomfortos és pótágyazható. A berendezés és felszereltség igényes. Fürdőszoba, mini konyha, sat tv, ingyenes wifi internet, szobánként egyénileg szabályozható fűtés - klíma, valamint egyedi gyártású kényelmes ágyak biztosítják a jó komfortérzetet és a nyugodt pihenést.

A fogadó alsó szintjén található hangulatos étterem a magyaros és nemzetközi konyha kiváló ízeit vonultatja fel. A családias, hangulatos étterem étlapján bőséges a választék, melyben főként a tradicionális magyar konyha csodálatos ízvilága elevenedik meg. Az ételek történelmi, mondabeli személyekhez, eseményekhez, korokhoz kötődnek.
A vendégek megtudhatják, hogy milyen lakomával dorbézolhatott a Fekete sereg, mit vacsorázhattak a dzsentrik, mi volt a földesúr kedvence, de rájöhetnek Lúdas Matyi titkára is, vagy megsejthetik, hogy a híres betyár, Vidróczki hogyan ünnepelhetett. Az étterem helyi specialitásokat is kínál, egy talicska csalétekkel és baráti fatányérossal hívogatja az étkes vendégeket, akik megkóstolhatják a fogadósné és a fogadós kedvencét is.

A parkosított pihenő és grillkert kellemes kikapcsolódást biztosít. Kerti partik, szalonnasütés, bográcsozási lehetőség.

Ingyenes saját parkoló kizárólag vendégeink részére rendelkezésre áll.
Programok Győrújbaráton: A kijelölt turista útvonalon jólesik egy gyalogtúra a kilátóhegyre, közben megcsodálhatja a sokorói dombság növény és állatvilágát, betérhet a pincesoron egy borospincébe szomját oltani. Útközben ajánlott megnézni a ritkaságnak számító löszfalakba vájt gyurgyalag fészkeket, a helyi történelmi és kulturális emlékeket. Az aktív pihenés-kikapcsolódás nálunk biztosított.A községben lovaglási lehetőség van, akár oktatással is.
Programok Győrújbarát környékén: Győr a találkozások városa. A vízek városa az építészeti kulturális és természeti értékek egész sorát vonultatja fel.
A győri Gyógy- és Wellnes termálfürdő, strandfürdő, mellett az állandó programokat kínáló fesztiválvárosban egész évben programok sokasága várja a látogatókat. Pannonhalma a világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Apátsággal, Bábolna a nemzeti ménessel, Komárom az erőddel, Pápa az egyedi barokk belvárosával vonzza a túristákat.

A szomszédos országok fővárosai Bécs, Pozsony, de Budapest és a Balaton is 1 órai autózással elérhető. Töltődjön fel nálunk, élvezze vendégszeretetünket!

Fotók

Aranypatkó fogadó-panzió és étterem
Aranypatkó fogadó-panzió és étterem
Aranypatkó fogadó-panzió és étterem
Aranypatkó fogadó-panzió és étterem
Aranypatkó fogadó-panzió és étterem

Nyitva tartás

  • Panzió Nyitva 0-24 óráig
  • NON-STOP

kapcsolat