Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Cégregiszter | Vendéglátás, gasztronómia

Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió

9081 Győrújbarát, István u. 21.

A hangulatos étterem házias ízekkel, vidéki ételspecialitásokkal hívogatja a betérőket. Hétköznapokon napi és extra menükkel várjuk.

Közel a természethez, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szélén, csendes zöldövezetbe csábítja vendégeit a családi tulajdonban lévő háromcsillagos Aranypatkó fogadó*** panzió és étterem. Öszkomfortos, modern, igényesen berendezett, kényelmes apartmanok és szobák várják az aktív pihenésre vágyókat.

A hangulatos étterem házias ízekkel, vidéki ételspecialitásokkal hívogatja a betérőket. A családias fogadó házigazdája és maroknyi személyzete barátságos vendégszeretettel áll a vendégek rendelkezésére. Üdüljön, pihenjen az Aranypatkó fogadóban! A szállás és éttermi árak elmaradnak a hasonló kategóriás környékbeli panziók és éttermek áraitól.

A fogadó alsó szintjén található hangulatos étterem a magyaros és nemzetközi konyha kiváló ízeit vonultatja fel. A családias, hangulatos étterem étlapján bőséges a választék, melyben főként a tradicionális magyar konyha csodálatos ízvilága elevenedik meg. Az ételek történelmi, mondabeli személyekhez, eseményekhez, korokhoz kötődnek.
A vendégek megtudhatják, hogy milyen lakomával dorbézolhatott a Fekete sereg, mit vacsorázhattak a dzsentrik, mi volt a földesúr kedvence, de rájöhetnek Lúdas Matyi titkára is, vagy megsejthetik, hogy a híres betyár, Vidróczki hogyan ünnepelhetett. Az étterem helyi specialitásokat is kínál, egy talicska csalétekkel és baráti fatányérossal hívogatja az étkes vendégeket, akik megkóstolhatják a fogadósné és a fogadós kedvencét is.

A parkosított pihenő és grillkert kellemes kikapcsolódást biztosít. Kerti partik, szalonnasütés, bográcsozási lehetőség.

Ingyenes saját parkoló kizárólag vendégeink részére rendelkezésre áll.

Mógor Csaba
Vendéglős-fogadós

Fotók

Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió
Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió
Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió
Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió
Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió
Aranypatkó Fogadó- Étterem és Panzió
Aranypatkó fogadó panzió és étterem 9081. Győrújbarát, István utca 21.

Nyitva tartás

  • Hétfőtől-Csütörtökig: 10-22
  • Pénteken és szombaton: 10-23
  • Vasárnap: 10-22

kapcsolat