Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Cégregiszter | Éttermek

Big Ben Club Étterem

Győr, Baross Gábor út 24.

BIG BEN CLUB étterem, kávézó, szerencseklub Győr belvárosában. Győr városközpontjának ékszerdoboza 150 fős étterem, különteremmel

Győr belvárosának legfrekventáltabb pontján, a sétálóutca szívében várja az érdeklődőket, a régió egyedülálló vendéglátó egysége és szórakoztató komplexuma.

A Győr városközpontjának igazi ékszerdobozaként, az impozáns látványt nyújtó épületben széleskörű kínálati paletta áll vendégeink rendelkezésére, legyen szó üzleti tárgyalásról, konferenciáról, összejövetelekről, bálokról, protokoll rendezvényekről, a Big Ben Clubban mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást.

Étterem
A Big Ben Étterem befogadóképessége 150 fő, melynek kialakítását a megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk, így kisebb társaságok elszeparált elhelyezését is meg tudjuk oldani 2-től akár 30 főig.

Különterem:
A Big Ben Club elegáns berendezésű különtermünk kiváló helyszínéül szolgálhat zártkörű vacsorák, magánrendezvények, üzleti megbeszélések, prezentációk magas színvonalú kiszolgálására.

Borszalon:
A Big Ben étterem egyik kuriózumaként borszalon várja kedves vendégeit, ahol magyar és külföldi borok, pálinkák közül válogathatnak az érdeklődők

Szivarszoba
Szivarszalonunk a szivarok szerelmeseinek a legmegfelelőbb hely, hogy elegáns környezetben hódolhassanak szenvedélyüknek.

Big Ben Szerencseklub - játékautomaták, rulett
Győr városában és a régióban egyedülálló módon, a régi idők hangulatát idéző, elegáns szerencseklubbal várjuk kedves vendégeinket, ahol mindenki átélheti a játék izgalmát, és betekintést nyerhet a régi korok fényűző életébe, ahol a kaszinó intézménye jelentette a kulturális érintkezés legfőbb helyszínét.

Fotók

Big Ben Club Étterem
Big Ben Club Étterem
Big Ben Club Étterem
Big Ben Club Étterem

Nyitva tartás

  • Big Ben Club (Győr) Nyitva tartása:
  • vasárnap - csütörtök: 7-23 óráig
  • péntek - szombat: 7-24 óráig

kapcsolat