Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Cégregiszter | Hotelek

Hotel Piroska***Spa & Wellness Szálloda

9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.

20 éve a vendégekért

Az alapítása óta magyar tulajdonban levő szálloda már 20 éve várja kedves vendégeit hagyományos magyar vendégszeretettel és sokszínű wellness-kínálattal. A Hotel Piroska Nyugat-Magyarország szívében, Bük településen található, a gyógyvízéről is ismert Büki Gyógy- és Élményfürdő közvetlen környezetében.

2012-ben az Új Széchenyi Terv pályázatának köszönhetően a 92 szobás komplexumban Superior szobák kerültek kialakításra (modern bútorzat, új fürdőszoba, LCD TV, WiFi), köztük speciális akadálymentesített és antiallergén szobák és bővült a wellness-kínálat is.

A Hotel Piroska Feng Shui szerint épült wellnessrészlegében az élménymedence változatos masszázsfúvókái, turbo-gejzírje és nyakzuhanya, pezsgőfürdője csábítanak fürdőzésre, nyáron pedig a külső medencében hűsölhetnek a vendégek. A szaunavilágban kipróbálható a finn-, bio- (fényterápiával), és az infra szauna (sókristály-oszlopokkal), a török gőzfürdőt és a tepidáriumot (színterápiával). Két éve került átadásra a családok kényelmét szolgáló gyermek élménymedence és a hozzá kapcsolódó családi pihenőtér játékokkal, babaággyal és pelenkázó-helyiséggel.

A Hotel Piroskában a tavaszi ünnepi hétvégéken (Március 15, Húsvét, Május 1, Pünkösd) kiemelt gyermekkedvezménnyel várják a családokat, 10 éves korig ingyenesen biztosítják a kicsik szállását. A júniusi 20 éves jubileumi akció keretében pedig 2012. június hónapban 20% kedvezményt ajándékoznak vendégeiknek minden érvényes szoba- és csomagárból.

Bővebb információ, last minute ajánlatok a www.hotelpiroska.hu honlapon.

A szálloda üdülési csekket, OTP-, MKB-, és K&H SZÉP kártyákat elfogad!

Fotók

Hotel Piroska***Spa & Wellness Szálloda
Hotel Piroska***Spa & Wellness Szálloda
Hotel Piroska***Spa & Wellness Szálloda
Hotel Piroska***Spa & Wellness Szálloda
Hotel Piroska***Spa & Wellness Szálloda

kapcsolat