Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Cégregiszter | Nyelviskolák

Oxford Nyelviskola

9024 Győr, Mónus Illés utca 47-49.

Az Oxford Nyelviskola bemutatása

A kezdetek…

1992-ben kezdődött. Két tanár kollégámmal nekiláttunk. Minden kezdet így a mienk is nehéz volt. A tanuló pénzt megfizettük, de egyszer csak beindult a dolog. Eleinte egy helyiségben oktattunk, majd háromban, végül azt is kinőttük, és ekkor költöztünk a mai helyünkre. Jelenlegi székhelyünk kiválasztása mellett több dolog szólt. Jó a megközelíthetősége, megfelelő méretűek a termek, ingyenes parkolási lehetőség biztosított és nem utolsó sorban jó az épület elhelyezkedése (Marcalváros és Nádorváros határán található). Folyamatos fejlesztések során korszerűsítettük az iroda informatikai hátterét, elkészült a multimédiás labor, majd 2008-2009-ben felújítottuk az irodát, és a tantermeket.

Nyelvoktatás, Okj-s képzések

Eleinte csak angolt és német nyelvet oktattunk. Azóta a kínálati paletta bővült, mind a nyelvoktatáson belül, mind az által, hogy tevékenységeink körét kibővítettük.

Az akkreditált angol és német általános és üzleti programjaink mellett jelenleg nyolc nyelv: francia, olasz, orosz, spanyol, szlovák arab, holland és magyar, mint idegen nyelv oktatásával foglalkozunk kis csoportos és egyéni oktatás formájában.
A lakossági igények kielégítésén túl kihelyezett vállalati képzéseket, tréningeket is szervezünk megyén belül és kívül (lásd. Partnereink), melyek időbeosztását, intenzitását ügyfeleink kérésének megfelelően alakítjuk

Igény szerint az általános és üzleti tanfolyamok mellett speciális szaknyelvi képzéseket is tartunk építészeknek, vendéglátó iparban, turizmusban dolgozóknak, katonáknak, pénzügyőröknek stb.

Alvállalkozó partnerként részt vettünk Phare projektekben, és rendszeresen indulunk közbeszerzési, szabadkézi vételi, ill. a különböző minisztériumok által kiírt pályázatokon: BM dolgozók, MH tiszthelyettesi csoportok, határőrök, pénzügyőrök munkanélküli és egyéb támogatott tanfolyamok hallgatóinak nyelvi képzése.

Kiterjedt tanár bázisunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a minőségi oktatást az ország különböző helyszínein, egy időben, azonos minőségben és tematika alapján biztosítani tudjuk.

A nyelvoktatás mellett, de ehhez kapcsolódva új szintfoltot jelentenek az Okj-s képzések. A nálunk végző hallgatók: Személyes ügyfélszolgálati asszisztensi, Marketing-és reklámügyintéző, Idegen nyelvi titkár illetve Telefonos és elektronikus ügyfélkapcsolati asszisztens képesítést szerezhetnek.

Továbbá:

- Nyelvvizsgáztatás

- Nyelvi versenyek

- Fordítás, tolmácsolás

- Pályázatírás

- Minőségirányítás

Fotók

Oxford Nyelviskola
Oxford Nyelviskola
Oxford Nyelviskola
Oxford Nyelviskola

Nyitva tartás

  • H - Cs: 9.30-17.30
  • P: 10.00-15.00

kapcsolat