Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Szeptember 22. 13:17, csütörtök | Helyi sport
Forrás: V-MTI,

1 gólos győzelmet aratott a Gyirmót FC a Vasas ellen!

1 gólos győzelmet aratott a Gyirmót FC a Vasas ellen!

A tabella utolsó helyén álló Gyirmót hazai pályán 1-0-ra legyőzte a listavezető Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának szerdai játéknapján.

Az első félidőben a Vasas birtokolta többet a labdát, komoly helyzet azonban inkább a hazaiak előtt adódott. Ezek ugyanakkor kimaradtak, így gól nélküli első félidőt láthatott a közönség.
A második félidőben gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, Filkor Attila remek távoli lövésből volt eredményes. Ezután viszont nehéz helyzetbe került Urbányi István együttese, hiszen Novák Csanádot - aki éppen az angyalföldiektől került kölcsönbe a Gyirmóthoz - azonnali piros lappal kiállították, mert egy fejesnél lekönyökölte Vaskó Tamást.
Az emberhátrányban futballozó hazaiak innentől előnyük őrzésére törekedtek. A Vasas az utolsó pillanatban kis híján egyenlített, de a kapufa megmentette a Gyirmótot, amely ezzel megszerezte fennállása második győzelmét az első osztályban.

A gól itt megtekinthető!

OTP Bank Liga, 10. forduló:
Gyirmót FC-Vasas 1-0 (0-0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Filkor (50.)
piros lap.: Novák (63.)
sárga lap: Bojovic (44.), Jancsó (72.), Nagy S. (83.) illetve James (48.), Szivacski (69.), Remilli (79.)

Gyirmót FC: Sebők - Présinger, Jancsó, Bojovic, Sebastian - Kiss, Paku - Sallói (90+2.), Filkor (Madarász, 75.), Csiki (Nagy S., 82.) - Novák
Vasas: Nagy G. - Ristevski, Korcsmár, Burmeister (Vaskó, a szünetben) - Szivacski, Vida, Berecz (James, a szünetben), Hangya - Saglik (Pavlov, 72.), Ádám, Remili

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.