Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2017. November 27. 13:00, hétfő | Belföld

10 év után új barátok közé megy Böjte Piros sajtófőnök

10 év után új barátok közé megy Böjte Piros sajtófőnök

10 év után távozik a Barátok közt sajtófőnöke - tudta meg a SorozatWiki. Böjte Piros felelt az elmúlt időszakban az RTL Klub legrégebben futó sorozatának sajtókommunikációs feladataiért és közösségi oldalaiért.

Információink szerint, a szerződése az év végén lejár a produkciót gyártó UFA Magyarországgal, melyet a sajtófőnök kérésére nem hosszabbítottak meg. A távozással kapcsolatban megkerestük Böjte Pirost és a gyártó cég vezetőjét is.

"Életem egyik legjobb lehetősége és döntése volt a Barátok közt csapatával dolgozni. Szakmailag sokat tanulhattam, fejlődhettem ebben az időszakban, a családias környezet pedig emberileg jelent ajándékot a számomra. Tíz év után elérkezettnek éreztem az időt a váltásra. Az itt megszerzett határozottan pozitív élményeket, tapasztalatokat hasznosítva keresek most új kihívásokat" – mondta a távozó sajtófőnök a SorozatWikinek.

"Böjte Piros 10 éven keresztül látta el a Barátok közt PR és sajtókommunikációját. A Barátok közt sztárjai és a produkció számára erős szakmai és emberi támogatást nyújtott munkájával, a sorozat nézői pedig az Ő aktív tevékenysége révén értesülhettek a Berényi család eseménydús mindennapjairól és a sztárok kamerák mögötti életéről. A Piros előtt álló új feladataihoz és az abban rejlő új kihívásokhoz nagyon sok sikert kívánunk.

Helyét Polgár Emese veszi át, aki korábban már ellátta a Barátok közt kommunikációját és most sok évnyi, más médiaterületeken szerzett tapasztalat után, örömmel tér vissza a régi barátok közé" – nyilatkozta oldalunknak Radnai György, a sorozatot gyártó UFA Magyarország ügyvezető igazgatója.

Forrás: sorozatwiki.hu

Fotó: Asszonyi Eszter

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 19:03, péntek | Belföld

Ismét magas a levegő ózontartalma

Ismét magas az ózon koncentrációja a levegőben - írta pénteken a tisztifőorvosi Facebook-oldal.

2020. Augusztus 07. 18:15, péntek | Belföld

Szeptember közepéig várja az iskolakezdést segítő adományokat a Katolikus Karitász

Szeptember közepéig várja az adományokat a Katolikus Karitász Legyen öröm az iskolakezdés! elnevezésű országos segélyprogramja.

2020. Augusztus 07. 17:03, péntek | Belföld

Milliárdos vállalkozót vettek őrizetbe a NAV nyomozói

Közismert kelet-magyarországi élelmiszerlánc- és szállodatulajdonost vettek őrizetbe a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói Debrecenben

2020. Augusztus 07. 14:00, péntek | Belföld

Magyarországon egy körül van a koronavírus reprodukciós rátája

Egy körül van a koronavírus reprodukciós rátája, vagyis egy fertőzött egy embernek adja tovább a betegséget