Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 03. 18:24, csütörtök | Bulvár

10 év után újra együtt a Romantic Együttes

10 év után újra együtt a Romantic Együttes

Újra összeáll Gáspár Győző egykori, a 2000-es évek legelején indult zenekara, a Romantic.

A 2000-ben indult, Gáspár Győző alapította Romantic Facebook-oldalán egészen csütörtökig nem volt új bejegyzés az elmúlt fél évben. Most viszont egy jelentősebb poszttal törték meg a csöndet, mivel bejelentették, hogy

újra összeáll a trió, azaz Völgyi Zsuzsi, Kunovics Katinka és az együttest kitaláló Győzike.

A cigány zenét a modern hangzásokkal vegyítő Romantic nagyon sikeres volt már indulása után. Első nagylemezük 2000-ben jelent meg, és a sikerek, a lemezeladások olyan gyorsan repítették őket, hogy 2001-ben már a Petőfi Csarnokban találták magukat Enrique Iglesias előzenekaraként.Völgyi Zsuzsi ekkor még nem énekelt velük, csak néhány hónappal később csatlakozott.

Az együttest 2001-ben meg is hívták Amerikába egy latinzenei fesztiválra, de előbb nem kapták meg a vízumot, majd mikor a média segítségével sikerült elintézni a papírokat, megtörtént a szeptembert 11-ei terrortámadás, ezért lemondták az utazást és a fellépést. A trió 2006-ig működött, aztán a két énekesnő a tévében sugárzott Győzike Show miatt megvált Gáspártól, aztán három évvel később újra bekerült az alapító. Akkor viszont Völgyi szállt ki és került a helyére Toldi Anna.

A mostani összeállás azonban az eredeti felállással megy és ahogy a bejegyzésben írják is, „újra Színpadon” van, ez pedig valamilyen lekötött fellépésre utal.

A további megkeresésekben bízva, a posztot azzal a telefonszámmal zárják, amelyiken megrendelhető a produkciójuk.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.