Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 15. 17:35, hétfő | Belföld

13. helyen van Csankó Zoltán színművész a szinkronrajongók listáján

13. helyen van Csankó Zoltán színművész a szinkronrajongók listáján

A magyarszinkron.hu összeállított egy listát 1500 színészből, az 50 legjobb magyar szinkronszínészt és szinkronszínésznőt választotta ki.

Az 50 legjobb színésznő és színész nevét kizárólag az adatlapjaikon megjelenő látogatottság alapján állítottuk össze. Vagyis ez az összeállítás a nézők, rajongók listája.

13. helyen végzett a listán a kiváló Jászai Mari-díjas színművész, Csankó Zoltán, a Győri Nemzeti Színház művésze.

Az egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott szinkronhang. A gyerekek között is széles körű ismertséget biztosítottak számára a "Thomas" sorozatok (Thomas, a gőzmozdony; Thomas és barátai) epizódjainak szinkronizálása. Száznál több részben, több tucatnyi hangon szólalt meg.

Számos szinkronszerepei közül például a Dallas című sorozatból Bobby Ewing megformálója Patrick Duffy, a Mamma Mia!-ból Colin Firth vagy éppen John Travolta hangjaként tartjuk számon.

Felhasznált forrás: magyarszinkron.hu

Fotó: nyugat.hu - Mészáros Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.