Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2013. November 04. 14:25, hétfő | Helyi
Forrás: blikk.hu

13 orvosból egy se vette észre a tinilány agydaganatát

13 orvosból egy se vette észre a tinilány agydaganatát

Agydaganat végzett egy 16 éves lánnyal, aki hiába járt több mint egy tucat orvosnál, egyikőjük sem vette észre, hogy a tini rákos.

Natasha Simmonds visszatérő fejfájásról, hátfájdalmakról, végtagzsibbadásról, hányásról és látászavarról panaszkodott. Számos tünetet produkált tehát, de az orvosok sorra elküldték, mondván hogy csak migrénje van. A halála előtti egy évben összesen 24-szer járt különböző rendelőkben, 13 orvosnál. Ennek ellenére egyetlen egyszer sem küldték el MRI - mágneses rezonancia - vizsgálatra, ami kimutathatta volna a daganatot, és megmenthette volna az életét - írja a Daily Mail.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.