Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2010. Március 27. 14:42, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

138 millióból fejleszti hallgatói szolgáltatásait a MÜTF

138 millióból fejleszti hallgatói szolgáltatásait a MÜTF

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 138 millió forintos támogatásával fejleszti a hallgatókat és a végzett diákokat érintő szolgáltatásait a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) - közölte az intézmény rektora a pr

A tervek között szerepel internetes közösségi tér létrehozása, a munkaerő-piaci együttműködések fejlesztése, a gyakorlati helyek koordinációja, valamint személyre szabott online pályaorientációs és tanulmányi tanácsadás és készségfejlesztő-életviteli tréningsorozat elindítása. A tehetséggondozás fejlesztése érdekében egy virtuális térben szerveződő szakkollégiumi közösséget is létrehoznak a főiskolán, mely összefogja és közösséggé formálja azokat az érdeklődőket, akik e nélkül elvesznének a szakkollégium számára. Az uniós pályázati forrás segítségével kiépítenek továbbá egy vezetői információs rendszert, mely a hatékony döntéshozatal támogatása mellett ellátja a statisztikai adatszolgáltatást is - mondta el Kandikó József.

A főiskola három alapképzési szakot indít jelenleg: kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment, valamint nemzetközi gazdálkodás területeken, 2010-től pedig elindítja a marketing mesterszakot és tovább bővíti felnőttképzési szakkínálatát.

(www.edupress.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 20. 07:14, hétfő | Belföld

Nem az őrizetbe vett férfi, hanem a barátja okozott halálos balesetet Salgótarjánban

Nem a korábban őrizetbe vett férfi okozott halálos balesetet pénteken Salgótarjánban, hanem a barátja, aki ellen most már hamis vád miatt is folytatják az eljárást

2020. Január 20. 06:15, hétfő | Belföld

Elkezdődött az idei ökumenikus imahét

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a szívből jövő, állhatatos imádságra

2020. Január 20. 06:07, hétfő | Belföld

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, amelynek célja az online zaklatás és a gyermekek közti erőszak visszaszorítása - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

2020. Január 20. 05:05, hétfő | Belföld

A világ cirkuszművészetének nagykövetévé választották Fekete Pétert

Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a cirkuszművészet legnagyobb kitüntetését kapta Monte Carlóban.