Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2010. Március 27. 14:42, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

138 millióból fejleszti hallgatói szolgáltatásait a MÜTF

138 millióból fejleszti hallgatói szolgáltatásait a MÜTF

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 138 millió forintos támogatásával fejleszti a hallgatókat és a végzett diákokat érintő szolgáltatásait a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) - közölte az intézmény rektora a pr

A tervek között szerepel internetes közösségi tér létrehozása, a munkaerő-piaci együttműködések fejlesztése, a gyakorlati helyek koordinációja, valamint személyre szabott online pályaorientációs és tanulmányi tanácsadás és készségfejlesztő-életviteli tréningsorozat elindítása. A tehetséggondozás fejlesztése érdekében egy virtuális térben szerveződő szakkollégiumi közösséget is létrehoznak a főiskolán, mely összefogja és közösséggé formálja azokat az érdeklődőket, akik e nélkül elvesznének a szakkollégium számára. Az uniós pályázati forrás segítségével kiépítenek továbbá egy vezetői információs rendszert, mely a hatékony döntéshozatal támogatása mellett ellátja a statisztikai adatszolgáltatást is - mondta el Kandikó József.

A főiskola három alapképzési szakot indít jelenleg: kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment, valamint nemzetközi gazdálkodás területeken, 2010-től pedig elindítja a marketing mesterszakot és tovább bővíti felnőttképzési szakkínálatát.

(www.edupress.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 24. 12:01, szombat | Belföld

Gyilkosság Budán - Fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen

Fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta annak a nőnek a bejelentését, akinek a szomszédjában gyilkosság történt a II. kerületi Zöldlomb utcában -

2019. Augusztus 23. 17:21, péntek | Belföld

Frissítette listáját a NAV a feketén foglalkoztatókról

A be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók és a nem rendezett munkaügyi kapcsolatokkal rendelkezők listáját frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2019. Augusztus 23. 14:15, péntek | Belföld

Gyilkosság gyanúja Budapesten - Gyerek is van a holttestek között

Rendőrök és mentősök lepték el a budapesti II. kerületben lévő Zöldlomb utcát, mert az egyik házban három holttestet találtak. Gyilkosság miatt indult nyomozás.

2019. Augusztus 23. 14:08, péntek | Belföld

Eltűnt egy kígyó Óbudán

Eltűnt egy királypiton Óbudán, az állat egy lakásából szökött meg a Római lakótelepről. A keresésre felhívó posztot közösségi oldalán osztotta meg az Állatmentés Óbuda.