Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2019. Január 02. 15:20, szerda | Bulvár

14 évesen nyert Topmodell Super Grand Prix díjat

14 évesen nyert Topmodell Super Grand Prix díjat

Slud Dominika 14 évesen már tini kategóriában Topmodell Super Grand Prix díjat nyert Bulgáriában.

Az ifjú tehetséget Szick Petra modell, szépségkirálynő menedzseli. Az interjút szülői hozzájárulással tesszük közzé.

Ha jól hallottuk Szick Petra kezdett el mentorálni, mint Pintér Tibor
kisfiát. Hogyan találtál rá?
Petra december elején kirakott egy posztot az oldalára, ahol leírta, hogy mentorálna még gyerekeket, és segítene nekik beindítani modell pályafutásukat. Én megragadtam az alkalmat. Szóltam a szüleimnek, hogy lehetőség van erre. Megbeszéltük a dolgokat, majd felhívtuk Petrát, aki elvállalta, hogy mentoráljon engem is.

Nagyon fiatal vagy még, már most rangos díjakkal és végzettséggel rendelkezve. Hogyan jutottál már ilyen fiatalon a modellkedés területére?
Óvodában és általános iskola alsó tagozatában néptáncoltam, majd abba hagytam a zongora miatt, de rájöttem, hogy ez nem az én világom, ezért visszatértem a táncoláshoz. Összeadva már körülbelül 7 éve táncolok. 2016 decemberében elvégeztem Sütő Enikő modell tanfolyamát. Ezután a Fashion Kids tagjaként szereztem alapokat ahhoz, hogy elutazzak 2017 júliusában Londonba egy fotózásra, az év augusztusban pedig Bulgáriába még egy szépségversenyre, ahol a tini kategóriában nyertem el a Topmodell Super Grand Prix díjat. 2018-ban az All of Arts production modell iskolát fejeztem be, itt ismertem meg Petrát.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb élmenyed a modellkedés területén? Nehéz egyet kiemelni, mert az összeset élveztem. Kettőt kiemelnék, amire a legszívesebben emlékszem vissza. Az egyik, amikor egy Ukrajnából érkezett ruhatervező csodaszép ruháiban vettem részt fotózáson. A másik már Petrával volt. Jótékonysági divatbemutatón szerepelhettem, az ő ruháit bemutatva. Akkor nagyon szép sminket kaptam, ezt sose fogom elfelejteni.

Mik a jövőbeli terveid? Egyelőre azt tudom, hogy a média világa érdekel, de ez mellett nyilván a tanulás is fontos! Még nem tudom, hogy mi akarok lenni felnőtt koromban, így a gimnáziumra esett a választás a tovább tanulás szempontjából! Január 19.-én az írásbeli felvételin is túl leszek. Ez után több mindent tudok vállalni a szereplések terén. Elsőkörben a fotózások és a divatbemutatók érdekelnek, de a színészkedés is nagyon vonzó számomra. Szeretem kifejezni magam a versek által, ezért próbálnám ki szívesen a színészkedést is. Petra segítségével ezeket remélem meg tudom majd valósítani.

Hogy fogod tudni összeegyeztetni a sulit és a munkát? Nehéz lesz megoldani, de mindent elfogok követni annak érdekében, hogy mind a kettő dolog párhuzamosan menjen. Próbálom majd itthon pótolni azokat a dolgokat, amiket esetleg a forgatások vagy bármilyen más munka miatt nem tudok az iskolában megtanulni.

Szüleid támogatnak a céljaid elérésében? Igen, mindenben próbálnak. Amiben tudnak segítenek. Nagyon hálás vagyok nekik ezért. Amikor volt a szépségverseny a sok jó komment és üzenet mellett nyilván rosszat is kaptam. Volt, hogy nehéz volt elviselni az írt szöveg tartalmát, de szüleim mellettem voltak és megtanítottak arra is, hogy mindig mindenkinek megfelelni nem lehet.

Sok sikert kívánunk Neked!

Köszönöm szépen!

Fotók: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.