Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2018. Január 19. 06:20, péntek | Bulvár

140 milliót keres egy sorozatepizóddal

140 milliót keres egy sorozatepizóddal

A Grace klinika hősnője, Ellen Pompeo a legjobban fizetett drámai színésznő az amerikai tévéiparban.

Sok mindent megtudhatunk a Hollywood Reporter által leközölt anyagból a Grace kliniká-ból ismert Ellen Pompeóról. Többek között az is kiderült, hogy a színésznő két további évadra szerződött le sorozatánál, vagyis még a tizenhatodik szezonban is biztosan benne lesz.

A hölgy némi fizetésemelést is kapott, már 575 ezer dollárt, vagyis nagyjából 140 millió forintnak megfelelő összeget vihet haza egyetlen epizódért, ezzel ő lett a legjobban kereső drámai színésznő az amerikai tévéiparban. Ráadásul ez még csak a színészi gázsija, a Grace klinika tervezett spin-offjánál producerként is megfizetik, és saját produkciós cége, a Calamity Jane is termel némi pénzt.

Pompeo az 575 ezer dolláros gázsijával egyébként csak a drámai színésznők között az első, hisz a komikák hagyományosan jobban keresnek, az Agymenők-ben látott Kaley Cuoco már 1 millió dollárnál jár epizódonként, és a Modern család Sofía Vergarája sem panaszkodhat.

Forrás: origo.hu

Kép: ABC

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:05, péntek | Bulvár

Majka is részese lesz a magyar focinak

Alelnökként támogatja az ózdi és Ózd környéki, focizni szerető gyerekek pályafutását mostantól Majka. A népszerű zenész Facebook oldalán jelentette be, hogy megalakult az Ózdi Hétvölgy Focisuli labdarúgó szakosztálya.

2019. Augusztus 22. 21:03, csütörtök | Bulvár

Pokoli kínokat élt át Caramel

Operációja után adott hír magáról az énekes, aki lázasan töltötte az ünnepnapot.

2019. Augusztus 22. 13:49, csütörtök | Bulvár

A Rossz verseket is jelölhetik az Európai Filmdíjra

Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - írta az Európai Filmakadémia (EFA) közleményében.

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.