Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2018. Január 19. 06:20, péntek | Bulvár

140 milliót keres egy sorozatepizóddal

140 milliót keres egy sorozatepizóddal

A Grace klinika hősnője, Ellen Pompeo a legjobban fizetett drámai színésznő az amerikai tévéiparban.

Sok mindent megtudhatunk a Hollywood Reporter által leközölt anyagból a Grace kliniká-ból ismert Ellen Pompeóról. Többek között az is kiderült, hogy a színésznő két további évadra szerződött le sorozatánál, vagyis még a tizenhatodik szezonban is biztosan benne lesz.

A hölgy némi fizetésemelést is kapott, már 575 ezer dollárt, vagyis nagyjából 140 millió forintnak megfelelő összeget vihet haza egyetlen epizódért, ezzel ő lett a legjobban kereső drámai színésznő az amerikai tévéiparban. Ráadásul ez még csak a színészi gázsija, a Grace klinika tervezett spin-offjánál producerként is megfizetik, és saját produkciós cége, a Calamity Jane is termel némi pénzt.

Pompeo az 575 ezer dolláros gázsijával egyébként csak a drámai színésznők között az első, hisz a komikák hagyományosan jobban keresnek, az Agymenők-ben látott Kaley Cuoco már 1 millió dollárnál jár epizódonként, és a Modern család Sofía Vergarája sem panaszkodhat.

Forrás: origo.hu

Kép: ABC

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 17:03, szombat | Bulvár

Hőszabályozó, szennyező anyagokat felfaló falfestéket alkottak kutatók

Hőszabályozó, energiát megtakarító, a szennyező anyagokat felfaló és a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését segítő falfestéket fejlesztettek a Liverpooli Egyetem kutatói.

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 17. 16:08, péntek | Bulvár

Meghalt J.R.R. Tolkien fia

Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének, J.R.R. Tolkiennek a fia, aki apja halála után rendezte sajtó alá addig kiadatlan műveit.

2020. Január 17. 15:55, péntek | Bulvár

10 nappal a díjátadó előtt menesztették a Grammy-akadémia elnökét

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét.