Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Március 14. 15:22, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

15 éve nem támadtak meg így mentőápolót

15 éve nem támadtak meg így mentőápolót

Súlyosan megsérült egy mentőápoló szombaton éjjel Budapesten a Nyugati pályaudvarnál, amikor rátámadt egy férfi, akit éppen elláttak - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese vasárnap.

Valics Dezső elmondta: szombaton éjjel 11 óra után egy zavartan viselkedő férfihoz riasztották a mentőket a 4-es villamoshoz. A Nyugati pályaudvarnál levették a hajléktalannak tűnő, 40 év körüli férfit a villamosról, majd a mentőautóba tették. A beteg ekkor támadt minden előzmény nélkül az ápolóra az autóban, akinek dulakodás közben eltört a kézközépcsontja.

A férfihez rendőrt kellett hívni, majd egy másik mentővel őt és a megsérült ápolót is az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Valics Dezső hozzátette: ehhez hasonló eset - ahol rendőrt kell hívni, vagy a mentő személyzete sérülést szenved - évente 10-15 fordul elő az országban.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.