Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2020. Január 24. 08:44, péntek | Belföld

173 ezer illegális gyógyszert találtak egy autóban Tompán

173 ezer illegális gyógyszert találtak egy autóban Tompán

Több mint 173 ezer engedély nélküli gyógyszert találtak a pénzügyőrök egy autóban Tompán - írja Facebook-oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A bejegyzés szerint egy szerb állampolgár autóját ellenőrizték a határátkelőnél. A sofőr ugyan nem jelentett be vámköteles árut, de a pénzügyőrök a jármű átvizsgálása mellett döntöttek.

Az ellenőrzésen során a pénzügyőrök az autó csomagterében lévő utazótáskákban több mint 173 ezer, különféle gyógyszert, például Ksalo, Sanualt és Rivotrilt találtak. Ezekről a sofőr azt mondta, hogy az övéi.

A pénzügyőrök egészségügyi termék hamisítása miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 17:00, szerda | Belföld

Országos tisztifőorvos: mindannyian ki vagyunk téve a fertőzésnek

Mindenki ki van téve annak, hogy megfertőzi a koronavírus, a fiatalok sem kivételek – jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján.

2020. Április 01. 15:20, szerda | Belföld

Koronavírus: Jelenleg 17-en vannak lélegeztetőgépen

Az országos tisztifőorvos közölte, hogy az elmúlt 24 órában négyen haltak meg koronavírus-fertőzés miatt, valamennyien szív-érrendszeri betegségben is szenvedtek.

2020. Április 01. 15:08, szerda | Belföld

Érdemes átnézni az szja-bevallási tervezeteket

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerint érdemes az szja-bevallási tervezet átnézni, összehasonlítani a munkáltatóktól, kifizetőktől kapott igazolásokkal és szükség esetén módosítani,

2020. Április 01. 13:46, szerda | Belföld

Hat repülőgép hoz védőmaszkokat és lélegeztetőgépeket Budapestre szerdán

Szerdán hat repülőgép érkezik Budapestre, amelyek többek között 12 millió maszkot, 30 ezer overallt és 200 ezer arcvédőt hoznak - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.