Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. November 23. 07:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

18 ezren búcsúztatták el a legendát

18 ezren búcsúztatták el a legendát

Andy Murray és Roger Federer győzelmével kezdődött a férfi teniszezők világbajnoki döntője Londonban. A B-csoport első játéknapján azonban egy igazi legendát is elbúcsúztatott a majdnem 18 ezer néző, köztük Diego Maradona és Ronnie O

A nyitómérkőzésen Andy Murray magabiztosan játszott Robin Söderling ellen. A svéd játékos mindössze egyszer tudta elvenni skót ellenfele adogatását - a második szett hatodik játékában. Az első játszmát 6-2-re nyerte Murray, a másodikban pedig 6-4-re diadalmaskodott. A mérkőzés mindössze 1 óra 20 percig tartott, a végén 17500 brit néző ünnepelte a győztest az O2 Arénában.

Ugyanekkor tapsvihar köszöntötte a spanyol Carlos Moyát, aki néhány napja jelentette be visszavonulását. A korábbi világelsőt honfitársa, a világ jelenlegi legjobbja, Rafael Nadal konferálta fel, Moya később a sajtótájékoztatón is meghatottan beszélt pályafutása legnagyobb élményéről.

- Sosem fogok elfelejteni a pillanatot, amikor 1999-ben Miamiban legyőztem Gustavo Kuertent és világelső lettem. Mindazt a szeretetet, tiszteletet és amit éreztem, nehéz szavakba önteni. Ezt meg kell élni - mondta Moya.

A másik vasárnapi meccsen Roger Federer 6-1, 6-4-re verte David Ferrert. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.