Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Április 03. 13:58, péntek | Helyi
Forrás: MTI

20 km-es sor az M1-es autópályán Budapest felé

20 km-es sor az M1-es autópályán Budapest felé

Továbbra is jelentős a forgalom a főváros felé, a rendőrség a járművezetők fokozott figyelmét kéri.

Frissítve!

Megszűnt a forgalmi akadály az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a sztráda Komárom-Esztergom megyei szakaszán, ahol 2015. április 3-án több közúti közlekedési baleset is történt. A járművezetők ismét zavartalanul, de a megengedettnél lassabban tudnak közlekedni a megnövekedett forgalom miatt. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság türelmet és fokozott figyelmet kér a járművezetőktől, az M1-es autópályán ugyanis a megszokottnál lassabb haladásra kell számítani a következő napokban.

_______________________________________________________________

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 37. kilométerszelvényben 2015. április 3-án. Kettő személygépkocsi ütközött össze, emiatt a sztráda érintett szakaszán csak egy forgalmi sáv használható.

Közúti közlekedési baleset történt a 46. kilométerszelvényben is. Ott egy pótkocsis tehergépjármű borult fel, melynek műszaki mentése befejeződött, így a járművezetők a belső és a külső forgalmi sávon a megengedett sebességnél lassabban ugyan, de zavartalanul haladhatnak tovább a főváros felé.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság türelmet és fokozott figyelmet kér a járművezetőktől, az M1-es autópályán ugyanis a megszokottól nagyobb forgalomra és lassabb haladásra kell számítani a következő napokban.

A rendőrség azt javasolja, hogy az autósok Tatabánya-Óvárosnál hajtsanak le az autópályáról és az 1-es főúton folytassák útjukat Herceghalomig, ahol visszatérhetnek a sztrádára.

Címkék: Autópálya, dugó, M1-es, sor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense