Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Február 18. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

2006-ban a tankban ült – más miatt fogták meg

2006-ban a tankban ült – más miatt fogták meg

Más ügyek miatt a rendőrség szerdán elfogta azt a férfit, akit 2006 október 23-án, a zavargások idején részt vett a Városháza parkban álló tank elkötésében, sőt ült is a járműben. A férfi most lopás, vesztegetés és testi sértés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság még szerdán adott ki egy közleményt, amelyben egy körözött elfogásáról számolnak be. Eszerint a 46 éves férfira szerdán, a hajnali órákban csaptak le a XI. kerületi Ballagi Mór utcában. Ellene a VI. kerületi rendőrök lopás, a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja vesztegetés és testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a nyomozók a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságára vitték.

A Független Hírügynökség értesülései szerint a szerdán elfogott férfinak emlékezetes szerepe volt a 2006-os zavargások idején. Úgy tudni, hogy október 23-án részt vett a Városháza parkban álló harckocsi elkötésében. Sőt, információk szerint a tankban ült, amikor az begurult a Deák térre. (lm)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.