Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2010. Január 09. 14:32, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

200 ezer ember kerülhet utcára

200 ezer ember kerülhet utcára

200 ezer embert fenyegethet kilakoltatás, és legalább 15 ezer ingatlantartozás került már követeléskezelőkhöz vagy végrehajtás alá a Magyar Szociális Fórum szerint. Más szakértők szerint is jóval több otthon vár árverésre, mint amen

A Magyar Hitelszövetség elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy a PSZÁF összesítése szerint 12 ezer lakáshitel dőlt be, ezek az adatok azonban tavaly ősziek, ráadásul csak a bankok adatai szerepelnek benne, a pénzügyi vállalkozásoké nem.

Közben egyre több lakáshiteles próbálja saját maga eladni ingatlanát még az árverés előtt. Sokan féláron, harmadáron kínálják megvételre otthonukat. Budapest VIII. kerületében például 11 millióért is hirdetnek 115 négyzetméteres lakást, Érden pedig egy 153 négyzetméteresért 12 ,5 milliót kérnek.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 17:07, csütörtök | Belföld

Indokolt a járványügyi készenléti helyzet fenntartása

A koronavírus elleni védekezés második szakaszában is indokolt a járványügyi készültség fenntartása .

2020. Június 04. 15:01, csütörtök | Belföld

A kiskereskedelem élénkülésére számítanak az elemzők

A kiskereskedelmi forgalom májusi adatai már élénkülést mutathatnak az áprilisi mélypont után az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint.

2020. Június 04. 13:05, csütörtök | Belföld

Közösen fejlesztenek koronavírus elleni vakcinát a PTE kutatói egy osztrák céggel

A koronavírus elleni vakcina fejlesztésével kapcsolatos közös vállalkozásba kezd a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportja és a Cebina osztrák biotechnológiai cég

2020. Június 04. 10:08, csütörtök | Belföld

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően házkutatást tartottak a díler lakásán, amikor a gyanútlan „vevő” érkezett.