Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 11. 13:12, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Egy botrányos nyaralás élménybeszámolója

Egy botrányos nyaralás élménybeszámolója

Olvasónk levele, személyes élményeiről egy kellemetlen nyaralásról, és azokat követő fenyegetésekről.

,,A Balatonföldvári szálláshelyet az interneten foglaltam le, ahol a nyaralás végén kérték, hogy értékeljem a szállást. Anonim értékeltem, sajnos negatívan, mert elég sok dolog nem tetszett. Ezek után személyes (!) email címemre kaptam a tulajdonostól egy fenyegető levelet, hogy hitelrontásért beperel, amit levelem alatt olvashatnak. (a kisbetűs rész a véleményem, ebbe írt bele nagybetűkkel a tulajdonos). Ez felveti a z oldal adatvédelmi szabályzatát, vajon egy Anonim bejegyzésnél hogyan kerül ki a szállás tulajdonosához a privát emailcímem.

Érkezésünkkor bejelentő lapot nem tudtak adni, mert nem fénymásoltak eleget. Az utolsó napon kértük, hadd töltsük már ki, akkor az esőben elázott papírkupacból találtunk egy szárazat, amit végre kitölthettünk.

Megmutatták a szobánkat, ahonnan akkor éppen két idős hölgy jött ki, akik ugyancsak a hűtőt kérdezgették és inkább a szemben lévő szobába mentek át (ami ugyanolyan egyszemélyes szoba volt). A szállás az A és B épület fotóival hirdeti magát (amikben valóban van hűtő és tévé), de nekünk és rajtunk kívül másnak is a jelzett szobák jutottak a raktárhelyiség mellett. Valószínűleg régen ez csak a kiszolgáló melléképülete volt az üdülőnek.


A foglaláshoz reggelit is kértünk párommal, amiért közel 800 ft-ot fizettünk fejenként. Összeadva a kapott reggelit, max. 300 ft volt a tányérunkon.

Mellékelt fotóim a retro feelingről, vagy ahogy a tulajdonos levelében írja "filling"-ről:
- a reggelire kapott lejárt szavatosságú termékről (ketchup, majonéz)

- az esőfogó koszos vödrökről

- a penészes napellenzőről, amiből csöpög a víz az ott reggelizők nyakába,
- a leeresztett "medencéről" (pedig kisgyerekes családok nyaraltak ott, a 32 fokban talán lubickolhattak volna).

- szabadidős tevékenységként fel van tüntetve játszótér, de Önök is láthatják a fotón, semmilyen játszótér nincsen
- mint a fotón látható az ágy fölötti olvasólámpa lefittyedve, égő nem volt benne


- az ágy törött volt, minden mozdulatnál roppant, recsegett, vártuk mikor szakad be
- a recepción eladó ruhák voltak kiaggatva, mint egy kínai boltban


- érkezésünkkor nem volt melegvíz, a hidegvíz nyitócsapja elforgott. Kérésünkre megnézték a kazánt, azt a választ kaptuk: "valami biztosan levágta"
- mikor rákérdeztünk a szobai hűtőre, bután néztek ránk és bár először felajánlották, hogy a konyhába beviszik a hűtenivalónkat, később elárulták, hogy a másik épületben van egy közös hűtő, annak mélyhűtő részében tartják ők is a húst.
- nekünk a közös tévészoba jutott, ahol bár be volt húzva a kábeltévé, mégis a tévé tetejére rakott szobaantenna fogott összesen 3 csatornát. (bár nem tévézni megy az ember a nyaralásra, csak érdekes momentum).

Szép kártyával fizettünk, de nem volt terminál, ezért a tulaj elvitte a kártyámat és otthon húzta le róla az összeget.

Az egészben az a szomorú, hogy osztrák és szlovák többgyerekes családok is foglalnak itt szállást és nem viszik jó hírét az egyébként is botladozó magyar vendéglátásnak."

Az üdülő értékelésére a nem várt válasz a tulajdonostól. (A kisbetűvel írt rész a levél írójától származik, nagy betűvel pedig a reakció olvasható.)

Tisztelet Hölgyem !
A személyzet unalmas, kiábrándult, pár főből álló (anya, fia, nagymama) csapat. TÉVED A TULAJDONOS ÉN VAGYOK ÉS NEM A ROKONAIM ÉS NEM A ROKAONAIM AZ ALAKALMAZOTTAK MÉG HA ITT LAKNAK NÁLAM AKKOR SEM ! a leírásban fel volt tüntetve a hűtő a szobákban,LEGYEN SZÍVES MUTASSA MEG A LEÍRÁST MERT HÜTÖT NEM HIRDETEK ÉS AZ OTT VAN MÁR TAVALY ÓTA AMIT HASZNÁLTAK de csak egyetlen közös hűtő volt, az is háromszori kérésreA-B ÉPÜLETBEN A SZOBÁKBAN HÜTŐ VAN . Ráadásul egy másik épületben. - reggelinél egy éve lejárt szavatosságú ketchupot és majonézt adtak. - a szoba kicsi, egyszemélyes, amibe beraktak egy törött ágyat, így téve kétszemélyessé,A SZOBA 2 SZEMÉLYES ÉS SEHOL AZ ÉPÜLETEKBEN NINCSEN TÖRÖT ÁGYAM de elférni nem lehet benne ketten. - este a személyzet hangoskodik, egyáltalán nem érdekli őket, hogy vendégek vannak, akik pihennének. - a kertrész ápolatlan, lepusztult. MI AZ HOGY A KERTÉSZ ÁPOÉATLAN LEPUSTULT ???TUDJA ÖN HOGY KI A KERTÉSZ ??? SZERINTEM NEM - a sporteszközökkel a személyzet játszik (ping-pong). A VENDÉEGK HASZNÁLTÁK A SPOR ESZKÖZÖKET - egy pici, gyermekmedence volt a kertben, ATTÓL FÜGG KINEK MI A PICI 3X3 AS MEDENCE AMIBEN FELNÖTTEK STRANDOLNAK HA JÓ AZ IDŐ, ESŐBEN PERSZE LETAKARVA VAN de az is lefedve és leeresztve, miközben gyermekes családok is nyaraltak a 33 fokban. - ezért az árért sokkal kulturáltabb, kellemesebb szállást is találni sokkal közelebb a parthoz, sokkal szebb szállásokon. SZERINTEM MIKOR IDE ÉRKEZETT NEM VOLT KÖTELEZŐ ITT MARADNI, AZT ÖN IS TUDJA HA ENNEK A FEL IS IGAZ LETT VOLNA AKKOR NEM MARAD A SZÁLLÁS HELYEN NEM MÉG REGGELIZIK IS! AMENNYIBEN 2 NAPON BELÜL NEM TÖRÖLTETI A BEJEGYZÉSÉT AMI VALÓTLAN AKKOR RÁGALAMAZÁSÉRT HITEL RONTÁSÉRT BEPERLEM ÖNT 2014. AUGUSZTUS 10 UTÁN AZ ÜGYVÉDEM FOG ÖNNEK FELSZÓLITÓ LEVELET ÍRNI ÉS ELINDÍTJA A KÁRTÉRÍTÉSI PERT !

Ha Neked is van negatív élményed nyaralással kapcsolatban írd meg nekünk! Sajnos nem mindig azt kapjuk a nehezen megkeresett pénzünkért, ami a leírásban olvashatunk.

info@infogyor.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.