Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Január 15. 15:29, csütörtök | Helyi
Forrás: Jezebel

Bukás lesz A szürke ötven árnyalata mozi?

Bukás lesz A szürke ötven árnyalata mozi?

Dakota Johnson és Jamie Dornan nem is vonzódnak egymáshoz?

A szürke ötven árnyalata című könyvtrilógia iszonyú nagy siker volt 2012-ben. A könyvből készült filmet február 14-én mutatják be a mozikban. Akét főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan viszont pont úgy néznek ki egymás mellett, mint akik egyáltalán nem vonzódnak egymáshoz, sőt! Nézzék csak meg a képeinket!

A felfedezés a Jezebel érdeme, viszont mi sem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Johnson és Dornan nyilvánvalóan közömbösek egymás iránt, és mennyire nem az sugárzik róluk a közös képeken, illetve a filmjükből eddig előkerült részleteken, hogy ez a két ember megőrülne azért, hogy szexelhessen egymással.

Márpedig A szürke ötven árnyalata alapvetően arról szól, hogy egy férfi és egy nő három könyvön keresztül akkorákat szexel, hogy vagy két évig minden második amerikai (és más) nő ezért rajongott. Viszont nézzék meg ezt a jelenetet: úgy néz ki, mint akik fel akarják falni egymást?

A film kicsit olyan, mintha el lenne átkozva. Eleve alig sikerült főszereplőket találni hozzá. Ezután csak az menthet meg egy slágerkönyvet, ha fergetesen filmesítik meg, de erre ezek után sajnos elég kevés esélyt látunk.



Képek forrása:http://jdornanlife.blogspot.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.