Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2017. Október 11. 10:00, szerda | Helyi

"EGÉSZ NAP AZ EGÉSZSÉGRŐL" - Előadások, kiállítások

2017. október 14-én 10 órától rendezik meg Győrben, a Generációk Házában a "A védőháló a családokért" című pályázat keretein belül megrendezésre kerülő "EGÉSZ NAP AZ EGÉSZSÉGRŐL" eseményt.

Szeretettel hívja Önöket a szervező győrsövényházi Vadrózsa Waldorf Iskola és Óvoda és az Antropozófus Gyógyászatért Magyarországi Érdekképviseleti Egyesület (AME).

A rendezvény programjai, előadásai és kísérőprogramjai:

Az "Egész nap az egészségről" rendezvény kísérőprogramjaként az Antromedicart (AMA) Tanulmányúton készült fotókból lesz kiállítás, "Úton" címmel, Csobay Dániel fotográfus képei. Illetve egy egyedülálló Waldorf baba kiállítás.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de előadásai regisztrációhoz kötöttek, amelyet az alábbi linken tehetnek meg az érdeklődők:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdmm3B4YsnfL9gvUL…/viewform

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 05:00, szerda | Belföld

Megöltek egy férfit Balatonszemesen

Megöltek egy férfit hétfőn Balatonszemesen, a rendőrség az áldozat egyik fiát elfogta - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

2021. Január 20. 05:00, szerda | Külföld

Már két mutánst vírust is kimutattak Belgiumban

Újabb 91 ember szervezetében mutatták ki a brit, hét esetben pedig a dél-afrikai vírusmutáció jelenlétét Belgiumban egy idősotthonban - közölte Yves Van Laethem, a belga Egészségügyi Minisztérium szóvivője kedden.

2021. Január 19. 20:48, kedd | Külföld

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

Lombardia régió azt szorgalmazta, hogy a magasabb bruttó hazai termékkel (GDP) bíró térségek lakosságát oltsák be először,

2021. Január 19. 18:03, kedd | Belföld

A járványhelyzetben sem változott a nukleáris biztonság szintje

A járványhelyzetben sem változott 2020-ban a nukleáris biztonság szintje - közölte kedden az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) az évindító elektronikus sajtótájékoztatóján közzétett sajtóanyagban.