Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2019. Február 11. 09:25, hétfő | Helyi

Élménybeszámoló Mexikóról

Élménybeszámoló Mexikóról

Mexikói est programrészeként pódiumbeszélgetést hallhattak a résztvevők, ahol Csobay Dániel sajtótechnikus, fotográfus beszélgetett Katona Zsuzskával a Győri Rotary Club cserediákjával.

A Révai Gimnázium tanulója "Egy kis Mexikó" címmel, a Hotel Famulus Business Hotel Pódium Éttermében, képek kíséretében mesélt mexikói élményeiről, a cserediákprogramról, az ételekről, rengeteg dolgot megtudhattak tőle az est folyamán.

Akik most lemaradtak, semmi gond, mert 2019. március 9-én 17 órától - Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem dékánhelyettese, a Turizmus Tanszék vezetője, egyetemi docens és Stipsits Ibolya, fotóművész, a Győri Fotóklub tagja, kiváló művész mellett - Zsuzska is Csobay Dániel vendége lesz a Hotel Konferenciában, egy nőnapi beszélgetésen, "Nők a nagyvilágban" címmel, 3 hölgy, 3 korosztály, 3 helyszín a világban, ahová hosszabb-rövidebb időre, különböző indíttattással utaztak el. Élményeiket, benyomásaikat egy nőnapi programon osztják meg velünk ezen a beszélgetésen.
Erre a programra itt fogadják az érdeklődők jelentkezését:

https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/utak-es-elmenyek-podium-beszelgetesek

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 08:25, kedd | Helyi

Visszamegy az iskolába a győri késelő diák

A nap 24 órájában kamerás megfigyelés alatt tartják azt a győri 17 éves fiút, aki a múlt héten megkéselte az osztályfőnökét. A diákot szombaton tartóztatták le, azóta egyszemélyes cellában várja a további kihallgatásokat.

2019. December 09. 11:35, hétfő | Helyi

Advent angyalai úton vannak

Szombaton délelőtt, idén már második alkalommal zajlott a 6 éves Angyalséta Győrben, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok szervezésében, amit nagy érdeklődés kísért.

2019. December 09. 07:50, hétfő | Helyi

Adventi Jótékonysági Hangverseny a templomban

Meghitt hangulatú, lélekemelő Adventi Jótékonysági Hangversenyt rendeztek vasárnap délután a győrszentiváni Keresztelő Szent János Római Katolikus Templomban, a Győri Nemzeti Színház művészeivel Sík Fridával és Nagy Balázzsal.

2019. December 08. 07:08, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp december 9-től