Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Január 28. 08:39, kedd | Belföld

2020 végére elkészülhet a börtönkórház Berettyóújfalun

2020 végére elkészülhet a börtönkórház Berettyóújfalun

Az év végére elkészülhet a 194 ágyasra tervezett Büntetés-végrehajtási Egészségügyi Központ a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban - írta a Világgazdaság a keddi számában.

Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője a lapnak elmondta, hogy a városban mintegy kétszáz új munkahely létesülhet, a dolgozókat jelenleg is toborozzák.
Közölte azt is, hogy a Csengerre tervezett fegyintézet alapkövét az első negyedévben teszik le, és több létesítmény tervezése még folyik.

Magyarországon a börtönökben 16 ezer 630 embert tartanak fogva. A jogerősen elítéltek közül 312 férfi és 16 nő tölti életfogytig tartó szabadságvesztését a feltételes szabadságra bocsátás lehetősége mellett, 62-en sohasem szabadulhatnak - olvasható a lapban.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - hirado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről