Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2019. Július 26. 12:51, péntek | Bulvár

21 év után felmondott Szőke Zoltán, a Barátok közt ikonikus főszereplője

21 év után felmondott Szőke Zoltán, a Barátok közt ikonikus főszereplője

A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnal tegnap vették fel az utolsó jelenetet, és a stáb már el is búcsúztatta őt. Egy darabig persze még látható lesz Berényi Miklós a már felvett jelenetekben.

Idén május óta már hallani lehetett arról, hogy távozni készül az RTL Klub Barátok közt című sorozatában kezdetektől, 21 éve szereplő Szőke Zoltán, a sorozat legkarakteresebb főszereplőjét, Berényi Miklóst alakító színész, de eddig a produkció részéről azt nyilatkozták, Szőkét még élő szerződés köti a sorozathoz novemberig.

A Blikk most arról számol be, hogy Szőke Zoltán csütörtökön leforgatta utolsó jelenetét a Barátok köztben.

A napilap úgy tudja, a stáb már el is búcsúztatta a színészt, aki maga döntött úgy, hogy változtatni szeretne az életén és szakmai mindennapjain.

Berényi Miklós megformálója ugyanis már nem tudott azonosulni a sorozatbeli rosszfiú szerepével, a produkció azonban nem akart változtatni a karakteren, így viszont Szőke inkább lemond a sorozat nyújtotta anyagi biztonságról és beadta a felmondását.

Berényi Miklós 1998-ban volt először látható a Barátok köztben, karaktere alapján sokan a magyar Jockey Ewingnak tartották.

A Blikk megszólaltatta az egyik stábot is, aki elmondta:

„Minden évben, a nyári egy hónapos szabadság előtt szervezünk egy kisebb kerti partit a stúdióban, ezt kötöttük össze Szőke Zoli búcsúbulijával. Általában nevetgélünk, sztorizgatuk, de ez az összejövetel – a korábbiakkal ellentétben – tele volt könnyes pillanatokkal. Varga Izabella és Pásztor Virág, aki a sorozatban Berényi Miki lányát alakítja, szinte végigzokogták a búcsúztatást. Zolit pedig számos ajándékkal lepték meg“

A stábtag elmondta az is, hogy Szőke Zoltán búcsúbeszédet is mondott, mely meghatóbbra sikerült, mint sokan számítottak rá az utóbbi időben tapasztaltak alapján.

„Be kell vallani, egy ideje már nem lehetett vele együtt dolgozni, úgy tűnt, alig várja, hogy végre vége legyen ennek az időszaknak. Megköszönte a közösen eltöltött éveket, és elnézést is kért azért, mert nehezebb volt vele a forgatás” – mesélte a lapnak az egyik stábtag.

Szőke Zoltán a stábtag elmesélése szerint azt mondta:

„Jó szívvel gondolok majd vissza erre a több mint két évtizedre, de a huszonegy év az huszonegy év, és ennyi éppen elég volt”.

A Blikk egyébként úgy tudja, Berényi Miklós karakterét nem ölik meg a sorozat írói, ám hosszú hetekig tartó történetszállal vezetik fel a távozását, amely a pénteki részben már el is kezdődik.

A nagy durranásra a képernyőn feltehetően a Barátok közt októberi születésnapja körül lehet számítani, akkor derül ki a rajongók számára is, mi lesz a kemény, olykor a célja érdekében akár törvénytelen eszközökhöz is folyamodó vállalkozó sorsa, tette hozzá a lap.

„Számunkra a legfontosabb, hogy izgalmas történetekkel szórakoztassuk a Barátok közt nézőit, és elárulhatom, a következő hónapokban ebből nem lesz hiány” – mondta a napilapnak a sorozat producere, Szerencsés Gabriella.

Forrás: media1.hu

Fotó: RTL Sajtószoba

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 15:08, szerda | Bulvár

Megválasztotta az év legszexibb férfiját a People magazin

John Legend amerikai zenész lett 2019 legszexibb férfija a People magazin szerint - írta a The Hollywood Reporter.

2019. November 13. 11:47, szerda | Bulvár

Tóth Gabi otthagyja zsűriszékét a Sztárban Sztár leszek!-ben

Távozik a zsűriből Tóth Gabi. Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy az utolsó két adáson már nem lesz jelen.

2019. November 13. 11:26, szerda | Bulvár

Robert De Niro életműdíjat kap

Robert De Niro kapja a hollywoodi színészcéh életműdíját januárban.

2019. November 13. 09:00, szerda | Bulvár

Jane Fonda keményen fellépne azok ellen, akik nem tartanak a klímaváltozás ellen harcolókkal

Bíróság elé kellene állítani azokat, akik nem tartanak a klímaváltozás ellen harcolókkal - fejtette ki Jane Fonda amerikai színésznő a Viceland televíziónak adott interjújában.