Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2017. Október 14. 08:24, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

23 milliót csalt össze a két nő

23 milliót csalt össze a két nő

Több mint 23 millió forint kárt okozott ügyfeleinek a pályázati ügyintézést vállaló két pécsi nő.

Üzletszerűen elkövetett csalás vétség, csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen a két 57 éves helybeli nő ellen, akik 2016-tól kezdődően több tucat ügyfelüket károsították meg a baranyai megyeszékhelyen. A két nő pályázati ügyintézésben járatos szakemberként hirdette magát, ügyfeleiknek ezen kívül kedvezményes hitelkártyákat is ígértek.

A megalapozott gyanú szerint F. Istvánné és B. Sylvia a hozzájuk forduló magánszemélyektől jellemzően többszázezer, a vállalkozásoktól több millió forintot vett át előlegként, azonban az ígért szolgáltatást nem teljesítették, és a pénzt sem fizették vissza.

A rendőrségi vizsgálat a két gyanúsítottal kapcsolatban összesen negyvenkét rendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel.

A két gyanúsított ellen – F. Istvánné előzetes letartóztatása mellett – folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: csaló, pécs

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 13:26, szombat | Belföld

Tatabányán eltörölték a bölcsődei gondozási díjakat

Tatabányán március elsejétől a fiatal családok terheinek enyhítésére az önkormányzati bölcsődékben eltörölték a gondozási díjakat a közgyűlés egyhangú döntésével - tájékoztatta a polgármester az MTI-t.

2020. Január 25. 13:20, szombat | Belföld

Ismét többfelé kifogásolt a levegőminőség

Ismét kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt több nagyvárosban.

2020. Január 25. 12:04, szombat | Belföld

Súlyosan bántalmazta hűtlen élettársát, emberölés kísérletével vádolják

Súlyosan bántalmazta hűtlenségen ért élettársát egy férfi tavaly nyáron Somogyban;

2020. Január 25. 09:17, szombat | Belföld

Megölte apját egy tizenöt éves fiú Orgoványban

A gyanú szerint megölte apját egy 15 éves fiú Orgoványban szombat hajnalban - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.