Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2017. Október 14. 08:24, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

23 milliót csalt össze a két nő

23 milliót csalt össze a két nő

Több mint 23 millió forint kárt okozott ügyfeleinek a pályázati ügyintézést vállaló két pécsi nő.

Üzletszerűen elkövetett csalás vétség, csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen a két 57 éves helybeli nő ellen, akik 2016-tól kezdődően több tucat ügyfelüket károsították meg a baranyai megyeszékhelyen. A két nő pályázati ügyintézésben járatos szakemberként hirdette magát, ügyfeleiknek ezen kívül kedvezményes hitelkártyákat is ígértek.

A megalapozott gyanú szerint F. Istvánné és B. Sylvia a hozzájuk forduló magánszemélyektől jellemzően többszázezer, a vállalkozásoktól több millió forintot vett át előlegként, azonban az ígért szolgáltatást nem teljesítették, és a pénzt sem fizették vissza.

A rendőrségi vizsgálat a két gyanúsítottal kapcsolatban összesen negyvenkét rendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel.

A két gyanúsított ellen – F. Istvánné előzetes letartóztatása mellett – folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: csaló, pécs

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 15. 06:00, szombat | Belföld

Továbbra is sok településen magas az ózonkoncentráció

Továbbra is sok településen magas az ózonkoncentráció - derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pénteki adataiból.

2020. Augusztus 15. 05:00, szombat | Belföld

Kettős gyilkossággal gyanúsítanak egy magyar és egy szlovák férfit

Előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 41 éves magyar és egy 42 éves szlovák férfit a Pilisszentivánnál talált testmaradványokkal összefüggésben

2020. Augusztus 15. 05:00, szombat | Belföld

Az ország nagy részén zivatarokra figyelmeztetnek

Zivatarveszély miatt csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2020. Augusztus 14. 19:00, péntek | Belföld

Továbbra is stagnálás várható az ingatlanpiacon

A koronavírus-járvány miatt feltorlódott kereslet-kínálat miatt június-júliusban már a tavalyi szintet ütötte az ingatlanpiac Magyarországon, a szegmenst érintő hatások kioltják egymást, ezért még stagnálás várható