Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 03. 13:20, szombat | Helyi
Forrás: Corvinus Rádió

378 Győr megyei árvagyermek kapott ajándékba karácsonyi mozilátogatást

378 Győr megyei árvagyermek kapott ajándékba karácsonyi mozilátogatást

Hogy a gyermekotthonban élő kicsiknek és fiataloknak is örömteli legyen a karácsony, a Tündérretikül.hu egy különleges játékot szervez.

A Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának Gyermekvédelmi Központjában lakó 378 gyerek most premier előtti mozielőadásban nézheti meg a Muppets című filmet a győri moziban.

Ez a mozizás, azért is különleges élmény lesz, mert minden egyes gyereknek igazi ajándék, ami csak az övék, nem kell megosztozni rajta a többiekkel, mégis egy közösségi esemény, ami közelebb hozza őket egymáshoz - hangsúlyozza a közlemény. „Nagyon nagy örömmel fogadtuk a Tündérretikül kezdeményezését, hiszen a nálunk lakó gyerekek nehéz körülmények közül kerültek hozzánk, és az intézmény anyagi helyzete sem teszi lehetővé, hogy vetítésekre vigyük őket. Ez egy igazi karácsonyi ajándék lesz a fiataloknak, ami biztos, hogy hetekre elegendő élménnyel tölti fel őket" - mondta el a Corvinus Rádiónak Háromszéki Ildikó, a győri gyermekvédelmi központ igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.